IZDVAJA SE U DRUŠTVU: Horoskopski znak koji je toliko PAMETAN, da se drugi stide u njegovom prisustvu!

Kiosk
IZDVAJA SE U DRUŠTVU: Horoskopski znak koji je toliko PAMETAN, da se drugi stide u njegovom prisustvu!
.

U društvu se često izdvajaju oni koji jednostavno znaju sve.

Često imaju "više mozga" od ostalih i prosto vam bude neprijatno od količine informacija koju ta osoba poseduje. Ako vam je ovako nešto poznato, ili ste pak vi ti koji znate više od ostalih, možda ćemo pogoditi vaš horoskopski znak.

Pripadnici ovog znaka su poznati po svojoj maštovitosti, kreativnosti i intuiciji, te često žive u svetu istkanom od snova. Upravo zbog toga, u stvarnosti se ne snalaze najbolje.

Riječ je o znaku – Ribe.

Njima je u životu potreban dubok unutrašnji mir jer u suprotnom negativna atmosfera bi mogla da im isisa životnu energiju. Jednostavno, Ribe reaguju na sve negativne utjecaje koje duboko u sebi proživljavaju.

Intuitivne i često sanjalice, Ribe se najbolje osećaju na poziciji gde će njihove kreativne sposobnosti doći do izražaja, još bolje ukoliko je to u humanitarne svrhe. Zanimanja koja pristaju ovom horoskopskom znaku su: advokat, arhitekta, veterinar, muzičar, socijalni radnik i dizajner igrica. Vrlo važno za Ribe je da budu istrajne u svojim nastojanjima.

Ipak, ono što ih čini posebnim je sposobnost opažanja ostalima nevidljivih situacija koje mogu da ukažu na važan događaj. Nemoguće ih je prevariti i ubediti u suprotno jer im je dato da znaju stvari unaprijed. I često se desi da su u pravu.

Njihov moto je "ja vjerujem" i uglavnom se rukovode time što su predosjetili, što je zapravo intuicija.

 

(Noizz.rs) 

 

Ne propustite