Glumac koji je IZBAČEN sa snimanja serije je i ranije pravio probleme: Zbog jedne stvari se odavno MNOGIMA ZAMJERIO!

Show
 Glumac koji je IZBAČEN sa snimanja serije je i ranije pravio probleme: Zbog jedne stvari se odavno MNOGIMA ZAMJERIO!
.

Glumac Ivan Herceg bio je jedan od najpopularnijih glumaca na Balkanu i prije skandala o kojem sada priča cijeli region. 

Naime, zvijezda mnogih filmova i dramskih ostvarenja, dobio je otkaz na snimanju serije "Prava ljubav" i to najprije, kako pišu kolege iz hrvatske, zbog nedoličnog i neprofesionalnog ponašanja na setu. Ivan je, navodno, na snimanja dolazio nespreman, bunio se na organizaciju i na scenario.

No, ovo nije prvi put da se Herceg tako ponaša. Hrvatski mediji tvrde da je i pre izvjesnog vremena, na snimanju jedne reklame, glumac napravio nekoliko scena zbog kojih su htjeli da prekinu saradnju sa njim, ali do toga ipak nije došlo. 

Dok ga jedni obožavaju i smatraju veoma dobrim i zgodnim glumcem, mnogi su mu zamjerili zbog jedne izjave. On se 2011. našao u problemima nakon što ga je gej zajednica optužila da je homofob zbog izjave da ne bi glumio homoseksualca i antihrista. Tom prilikom je glumac pokušao da se ogradi od svojih riječi.

- "Smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje i odabire ako pritom nikoga ne vređa, što mi u konkretnom slučaju nije bila namjera", rekao je nakon toga Herceg za hrvatsko izdanje magazina "Story".

Umjesto Hercega u seriji "Čista ljubav" zaigrat će kolega Janko Popović Volarić.

 

Ne propustite