Pjesme koje u potpunosti opisuju vaš horoskopski znak! Znate li koja je vaša?

Praktična žena
Pjesme koje u potpunosti opisuju vaš horoskopski znak! Znate li koja je vaša?
.

Ovan – "Niko kao ja" Sarlo Akrobata
Ovan ima osobinu da misli da je uvijek u pravu i da sve radi najbolje. Ustvari on ne misli to, on je duboooko ubjeđen u to. Zato je pjesma :"Niko kao ja" kao pisana za ovaj znak.

Bik - "Pare, pare", Modelsice
Ovim materijalistima novac je veoma visoko na listi prioriteta. Pošto su lijenji i vole da zabušavaju, nemaju ništa protiv kada nije njihov, sve dok ga oni troše. 

Blizanci - "U meni su dve" Nataša Bekvalac
Za Blizance se kaže da imaju svoje svijetle trenutke, ali i tamu u sebi. Stalno se bore sami protiv sebe i rastrzani su na sto strana. Često mjenjaju svoja mišljenja koja mogu biti prilično ekstremna. Jedan dan će obožavati jagode, da bi ih sutra mrzili iz sve duše. Kao da imaju dvije osobe u sebi. Shvatate onda izbor pjesme?

Rak – "U ljubav vjere nemam" Oliver Dragojević
Rakovi važe za najveće emotivce u horoskopu. Uvijek se kaju, pate za neprežaljenim ljubavima, i vole da se prikazuju kao žrtve, pa su sentiši u kojima izvođač kuka za osobom koja više nije tu, pun pogodak.

Lav – "Ja volim samo sebe" Psihomodo Pop
Svako objašnjavanje je suvišno. Lavovi su toliko sujetni, egotistični, ali i samoživi da ova pjesma idealno opisuje ovaj znak.

Vaga – "Ljubav je svuda" Moje 3
Vage se uvijek dvoume oko nečega. Hoće li da doručkuju perecu ili burek, da li da obuku džemper ili mantil, da li da daju otkaz ili ne.Cijeli život im prođe u vaganju odluka, tako da ako poslušate refren ove pjesme, vidjećete zašto smo je povezali sa ovim znakom.

Škorpija – "Što ja volim taj seks" Familija
Najperverzniji znak u horoskopu zaslužuje i adekvatnu melodiju koja bi ispratila njegove seksualne pohode. Vole seks više nego 'leba da jedu', pa se nemojte čuditi ako u pozadini čujete ovu pjesmu dok vas Škorpija svlači.

Strijelac – "Samo iskreno" Vlado Georgijev
Iskrenost, iskrenost i samo iskrenost. Ovo jeste lijepa vrlina i ne treba lagati, pogotovo ne ljude koji vas vole, ali kao da su opsjednuti njome. Oni i bijele laži ili prećutkivanja shvataju kao izdaju, a često vas mogu povrediti brutalnom iskrenošću. Zato je Vlado ispjevao pjesmu za njih.

Jarac - "Rintam", Željko Joksimović
Jarac koji bi uvijek da radi i zgrće novac, vjerovatno je poslužio kao inspiracija za tekst ove pjesme. Samo što on za razliku od Željka ne rinta da bi dao nekom drugom, nego rinta samo i isključivo za sebe.

 

Vodolija – "Doživjeti stotu" Bijelo Dugme
Vodolije su veliki hedonisti i buntovnici bez razloga. Najviše mrze pravila i kada se nešto podrazumijeva, a tu spada sve što može uticati na remećenje njihovog lagodnog uživanja. Ako želite da doživite duboku starost, morate da poštujete neka pravila, počev od ishrane do životnih navika. Zato je za Vodolija stvarno "strašna, strašna gnjavaža u životu, doživjeti stotu".

Ribe – "Još uvek sanjam", Galija
Ribe obožavaju da odlutaju svoj svijet iz mašte i da sanjare. Potpuno su nesvjesni realnosti u koju rijetko svraćaju. One imaju svoje mjestašce koje su napravile po svojoj mjeri i ne zanima ih šta se dešava van njega. U njemu vladaju melanhonija, romantičnost i pa je ova pjesma totalno adekvatna za Ribe.

Ne propustite