Šta će reći pjevačica na ovo? "Nikada se neću oženiti Anom" Ovo priznanje Mrke sve iznenadilo

Show
Šta će reći pjevačica na ovo? "Nikada se neću oženiti Anom"  Ovo priznanje Mrke sve iznenadilo
.

Političar Milutin Mrkonjić je priznao da uživa u vezi sa pjevačicom Anom Bekutom, ali i zbog čega ona nikada neće biti gospođa Mrkonjić.

Bivši ministar tvrdi da ga folk zvijezda svakodnevno uzbuđuje i da je i dalje doživljava kao pravu sek*-bombu.

- Jedina pjevačica sa kojom sam bio je Ana Bekuta i nijedna više! Nikakve pjevačice ne dolaze u obzir, nema ih ni u priči. Ona je najljepša i najbolja ubjedljivo, uvijek mi se sviđala, čak i dok je nisam lično poznavao. Nikad je ne bih prevario zato što je prava žena za sve. Pored toga što je odlična pjevačica, ona i fizički najbolje izgleda od svih. Bekuta je sek*-bomba, to morate priznati! I dalje je veoma interesantna, živimo zajedno, mirni smo i ne pravimo probleme. Živjećemo zajedno dok nas smrt ne rastavi - reakao je Mrka u intervjuu za "Kurir".

Mrka kaže da je pjevačica svijesna da se on nikada neće oženiti njome jer je i dalje u braku s Draganom Mrkonjić.

- Nemam šta da krijem, ionako cijeli moj život znate i pljujete ga, tako da nemam problem da kažem kako zaista stoje stvari. Moj privatni život je moja lična stvar, pa tako i moja žena. Ako meni odgovara da budem u braku s njom, a živim s drugom ženom, zašto bi se drugi bunili?! Ana je svijesna toga i ne ljuti se. Mi imamo dogovor. Nisam jedini! Zašto ne pitate druge političare, koji su veće zvijezde od mene?! Mnogi imaju ljubavnice koje kriju po parkovima i da ne pričam gdje sve. Samo mene svi napadaju - rekao je političar.

Ne propustite