DA LI JE OVO PREVIŠE? Platila ih čak 8.000 eura, ali još niko nije primijetio da sam se ponovila: Pjevačica nakon ovog zahvata izgleda ovako

Show
DA LI JE OVO PREVIŠE? Platila ih čak 8.000 eura,  ali još niko nije primijetio da sam se ponovila: Pjevačica nakon ovog zahvata izgleda ovako
.

Godinama je Goca Božinovska bila nezadovoljna pošto su joj zubi žuti, i sada je konačno odlučila da to promjeni - stavila je navlake, i njen novi osmjeh ju je, kako se priča, koštao 8.000 eura.

Nakon skupog zahvata, Goca sada ima savršen osmijeh i njenim mukama je došao kraj.

- Dugo je razmišljala kako da osvježi svoj osmjeh. Nekoliko puta je išla na izbjeljivanje, međutim, zubi bi nakon određenog vremena ponovo postajali žuti i to joj je stvaralo veliki problem. Od prijateljice je saznala da u Novom Sadu postoji super zubarka i ubrzo je krenula kod nje bez razmišljanja. Goca je otkrila da želi da na svakom zubu ima novu navlaku, a taj luksuz ju je koštao oko 8.000 eura. Goca nije žalila para jer joj je objašnjeno da je riječ o najnovijoj metodi, te da će nakon toga imati savršen osmjeh, ali da niko neće primjetiti da se radi o navlakama. I zaista je bilo tako. Kada je sve bilo gotovo, Goca je imala savršen osmjeh, a zubi su djelovali skroz prirodno. Ona je čak objavila i nekoliko fotografija na društvenim mrežama, ali niko nije primjetio da je ugradila nove zube - kaže izvor "Kurira".

Goca navodi da je prezadovoljna kako je sve proteklo i oduševljena je izgledom svojih zuba.

screenshot-1

- Nije mi se dopadala boja prirodnih zuba i to me mnogo nerviralo, pa sam riješila da sve promjenim. Sada izgledam mnogo bolje, lik mi se promijenio i izgledam znatno mlađe. Išla sam kod najmanje petnaest zubara, ali niko nije uspio da uradi ono što je zubarka uradila za mene, stvarno je za svaku pohvalu. Izgledam, bre, potpuno drugačije - izjavila je Božinovska i dodala da niko još nije provalio da ima navlake.


- Obično ljudi odmah primjete kada nešto uradiš, pa makar to bili i zubi. Međutim, još niko nije primjetio da imam nove zube. Zaista sam srećna i sada konačno mogu lijepo da se nasmijem i da ne razmišljam o tome što su mi zubi žuti - zaključila je Goca.

(Telegraf)

Ne propustite