NAKON KĆERKE NINE REŠIĆA, U 'ZVEZDAMA GRANDA' NASLJEDNICA JOŠ JEDNE PJEVAČKE LEGENDE: Poručili joj da je kopija svoje majke!

Show
NAKON KĆERKE NINE REŠIĆA, U 'ZVEZDAMA GRANDA' NASLJEDNICA JOŠ JEDNE PJEVAČKE LEGENDE: Poručili joj da je kopija svoje majke!
.

Prošlu sezonu "Zvezda Granda" obilježilo je pojavljivanje Nine Rešić, kćerke preminulog pjevača Nina Rešića.

Ova sezona bi, takođe, mogla da prođe u znaku još jedne nasljednice slavne pjevačke zvijezde koja, nažalost, više nije sa nama.
aaa

Riječ je o Emiliji Nešić, 27-godišnjoj kćerki Vere Nešić, koja je direktno prošla u sledeći krug takmičenja, i pored toga što su joj članovi žirija zamjerili to što je izabrala pretežak repertoar kome, kako su rekli, još uvijek nije dorasla.

aaaa

Njena majka ostat će upamćena po blistavoj karijeri i velikim hitovima, među kojima je i "A gdje smo ja i ti?", koji su Ana Bekuta i Mira Škorić otpjevale horski.
 

- Pjevanjem se bavim već dvije godine. Prošle godine nisam prošla na audiciji, ali ove jesam - objasnila je Emilija zbog čega je tek sada gledaju u "Zvezdama Granda".

Ana Bekuta joj je, pri ispraćaju sa scene, kratko poručila da je slika i prilika svoje majke, što se izgleda i talenta tiče.

Podsjetimo, Vera Nešić je preminula 2011. godine

Ne propustite