BOCNULI JE TAMO GDJE NAJVIŠE BOLI: Kiju pitali da li bi se približila Slobi da nema Andrije, evo šta im je ona odgovorila (VIDEO)

Show
BOCNULI JE TAMO GDJE NAJVIŠE BOLI:  Kiju pitali da li bi se približila Slobi da nema Andrije, evo šta im je ona odgovorila (VIDEO)
.

Ukućani su prethodne noći odgovarali na pitanja koja su jedni drugima postavljali, a Teodora je "ubola" baš pravo pitanje za Kristinu Kockar

Učesnici Zadruge prethodne noći po tradiciji su igrali Igru istine.

 Kao što već znate, pravila igre su takva da ukućani jedni drugima postavljaju škakljiva pitanja, a jedno od takvih bilo je i ono koje je Teodora Džehverović postavila Kiji Kockar.

- Kija... Da ne postoji Andrija, da li bi se drugačije ponašala prema Slobi? Da li bi mu se, nekako, malo više približila? Moje mišljenje je da ti Andrija smeta u cijeloj toj priči, da zbog njega možda ne bi krenula u nešto što je bilo - pitala je Teodora.

Kija je ustala da odgovori, a kako joj ovo pitanje još uvijek niko nije postavio, svi koji prate "Zadrugu" željno su iščekivali da čuju šta će reći.

- On i ja samo kratko zajedno da bi on meni kao smetao za nešto. Da želim da se približim Slobodanu na taj način, ja bih se približila. Kratka je veza (sa Andrijom, prim. aut), a nas dvoje smo pet godina zajedno, da bih mijenjala to za to. Ali, s obzirom da je sa moje strane zaista iskreno prema Andriji i da je nešto posebno i posebna priča...sigurna sam da mi on nije smetnja, nego je zaista sa moje strane to iskreno - počela je Kija.

Sloba je prvo pogledao kada je počela da odgovara, potom je spustio glavu, a onda je Kija nastavila sa odgovaranjem.

Međutim, Kija je na iznenađenje apsolutno svih jednim komentarom jasno stavila do znanja koliko i dalje pati.

- Da on ne postoji, da se to nije desilo, isto bi bilo... Baš su me ljudi pitali da li bih pokušala nešto, sigurna sam da ne bih, zato što ne osećam u tom smislu... Bukvalno mi se gadi cijela sitauacija i ne bih mogla zaista da se vratim na staro. To je sigurno. Smatram da je ovo sreća u nesreći zato što, koliko god ovo boljelo, a boli i dalje, smatram da će doći bolji dani... Smatram da sam ja to zaslužila, da dođu bolji dani za mene. Govorim iskreno... Andrija mi nije smetnja, Andrija je nešto najljepše što mi se dogodilo - rekla je Kija.


(Telegraf.

Ne propustite