LUNA NEĆE IZDRŽATI KAD ČUJE ŠTA SE DESILO SA NJENOM MAJKOM: Sloba u bolnici, a sada je dobila ovu vijest o Anabeli!

Show
LUNA NEĆE IZDRŽATI KAD ČUJE ŠTA SE DESILO SA NJENOM MAJKOM: Sloba u bolnici, a sada je dobila ovu vijest o Anabeli!
.

Anabela Atijas, majka Lune Đogani, već dva mjeseca trpi osude javnosti jer je njena kćerka započela vezu sa oženjenim muškarcem u rijelitiju, pjevačem Slobom Radanovićem.

Anabela je zbog toga krenula na psihoterapiju, kako bi što lakše prošla kroz ovaj težak period.

"Anabela nije mogla ni da pretpostavi da će od početka rijalitija Luna biti glavna tema u svim novinama, i to zbog veze sa oženjenim muškarcem. Iako joj je prije ulaska u "Zadrugu" dala savjet da bude ono što jeste i da ne krije osjećanja ako se zaljubi, u jednom trenutku je počela ozbiljno da se preispituje. Daleko od toga da Luni nešto zamjera, ali činjenica je da joj je teško da gleda "Zadrugu", pogotovo otkako je Kija ušla u rijaliti", rekao je izvor blizak Anabeli za "Kurir".

anabelaluna

"Bezrezervno podržava Lunu i beskrajno je ponosna na nju, jer smatra da se odlično nosi sa svim situacijama u kojim se našla, ali joj je teško da sluša osude na sopstveni račun. Upravo zbog tog pritiska je i rešila da krene kod psihijatra. Za sada, na seanse odlazi jednom nedjeljno, a psihoterapeut joj pomaže da ovu situaciju sagleda iz svih uglova, čak i onog koji nije najprijatniji" govori izvor.

Podsjetimo, Sloba Radanović je tokom polomio sebi ruku i operisan je,a kako je rekla voditeljka, njemu je ugrađena šipka. Luna je to vrlo teško podnijela, a pitanje je kako će reagovati kada sazna da je i njenoj mami bila potrebna stručna pomoć zbog svega što se izdešavalo u posljednja tri mjeseca.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite