PRIZNALA DA JE LAGALA I SADA JE POKAZALA KAKO IZGLEDA: Zombi Angelina Jolie je prevara vijeka!

Kiosk
PRIZNALA DA JE LAGALA I SADA JE POKAZALA KAKO IZGLEDA: Zombi Angelina Jolie je prevara vijeka!
.

Fotografije mlade Sahar su šokirale ljude na društvenim mrežama. 

Širom svijeta osvanula je vijest da se deformisana tinejdžerka želići da liči na Angelinu Jolie operisala 50 puta, a slike su bile nijemi svjedok tog užasa. 

No, to je sve bila samo fora. 

Sahar Tabar je izmislila cijelu priču, a njene zastrašujuće fotografije su fotomontaža. 

Mnogi mediji su prenijeli njenu priču, pa se čini da je ova 19-godišnjakinja iz Irana samo poželjela svojih pet minuta slave ne birajući sredstva. Od kada je postala viral, Instagram nalog je zaključala. Kako je rekla ruskom Sputnjiku, fotke je montirala da bi zabavila samu sebe.

zahar

- Sada vidim da imam nešto zajedničko sa Angelinom, ali mene sve to zabavlja jer mi nije cilj da ličim na bilo koga - izjavila je.

Za fotomontažu je koristila dosta šminke i fotošop. Koliko se Zahar zanijela, govori i rečenica koju je izgovorila.

- Moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice.

Koji fanovi?

U svakom slučaju odahnuli smo kada smo vidjeli da ovaj užas u stvari ne postoji i da Zahar izgleda normalno, a kako zapravo izgleda pogledajte na smom dnu članka. 

Tinejdžerica htjela izgledati kao Angelina Jolie: Pogledajte kako izgleda nakon 50 operacija

zahar2

Iranska tinejdžerica Sahar Tabar (19) željela je izgledati poput svog životnog uzora, popularne glumice Angeline Jolie. Da bi to  postigla podvrgnula se brojnim operacijama.

Konkretno, prema pisanju The Suna ova 19-godišnjakinja u samo nekoliko mjeseci imala je čak 50 eststskih zahvata na svom licu, a navodno je, kako bi bila što sličnija Angelini i održavala tjelesnu težinu od 40 kilograma bila na strogoj dijeti.

zahar3

Iako je željela izgledati poput jedne od najljepših holivudskih glumica, pratitelji na njezinom Instagram profilu koji prati više od 500 tisuća ljudi napisali su joj da izgleda poput 'zombija', 'živog leša'...

zahara4

Ima i onih koji vjeruju da je njezin  izgled zapravo savršeno oblikovana maska te da Sahar nije napravila niti jednu operaciju.

ZAPREPASTILA SVE POJAVOM: Dok je Angelina držala govor, niko nije skidao pogled sa ovog detalja!

 

Angelina Jolie održala je u srijedu impresivan govor na konferenciji Ujedinjenih nacija u Vankuveru, u kojem je osudila seksualno zlostavljanje u svim dijelovima svijeta.

Veliku pažnju izazvala je njena pojava, budući da pored mikrofonom stala još mršavija.

Njen govor bio je izrazito potresan.

- Seksualni zločini su svuda u svetu - u industriji u kojoj ja radim, u poslovnom svijetu, na fakultetima, u politici, u vojsci... Takvi zločini su često predmet ismevanja, ili ih nazivaju manjim prestupima osoba koje su bolesne i ne mogu sebi da pomognu - rekla je Angelina.

angelina1

- Međutim, treba znati da muškarac koji zlostavlja žene nije samo opsednut seksom, već je nasilnik. Silovanje je jeftinije od metka, a ima dugotrajne posledice koje su užasno predvidive - dodala je glumica.

angelina2

Iako je govor Anđeline Džoli bio potresan, za mnoge je još potresnije bilo to što se pojavila nikad mršavija, u bež haljini koja je visila na njenom koščatom telu.

A pohvrh svega, ispod haljine su joj se providele bradavice na grudima...

angelina3

 

EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA DJEVOJKA ZA KOJU SMO MISLILI DA SE UPROPASTILA OPERACIJAMA: 

zahar1

 

Ne propustite