Škorpije su mistične, Djevice osvajaju inteligencijom: Zašto je NEODOLJIV svaki od znakova?

Zanimljivosti
Škorpije su mistične, Djevice osvajaju inteligencijom: Zašto je NEODOLJIV svaki od znakova?
.

Svaki horoskopski znak ima svoju posebno privlačnu erotsku notu. U nastavku saznajte koja je tajna vašeg znaka u Zodijaku...

Kada se sve sabere i oduzme, zaključak je da fizički izgled nije odlučujući faktor za seksepil neke osobe. Naprotiv.

To je više osobina koja je netipična na prvi pogled, a ipak uzbuđuje pripadnike suprotnog pola. Pri tom, astrolozi se slažu da svaki horoskopski znak ima svoju „malu tajnu“ zbog koje je posebno privlačan drugim ljudima.

U nastavku saznajte koja je to osobina zbog koje je svaki od znakova neodoljiv u očima drugih:


Ovan

Strast. Ovnovi su samostalni i impulsivni, najčešće u kompletu sa tvrdoglavošću, kao još jednom svojom osobinom. Zbog takvog spoja osobina, osobe rođene u ovom znaku brzo druge uzimaju pod svoje, vrteći ih oko malog prsta uz pomoć svog neodoljivog šarma i duha.


Bik

Uspjeh. Bikovi su rođeni lideri. Teže da sve unaprijede i zadovoljavaju se samo najboljim. A, zato što je uspjeh sam po sebi seksi, oni su visoko kotirani na listi, barem kada je seksepil u pitanju. Pripadnici ovog znaka zaista umeju da se brinu o svojim voljenim osobama. Znaju šta je dobar ukus i cijene luksuz, a svoje partnere totalno razmaze.


Blizanci

Mudrost. Svako voli da sluša Blizance zato što su odlični govornici i zabavljači. Što je njihovo iskustvo veće, to više fasciniraju sve oko sebe. Na žalost, ovaj horoskopski znak je sklon pravljenju spletki, pa često izvrće činjenice. Međutim, njihova kapricioznost je istovremeno i privlačna i opasna.


Rak

Nepredvidljivost. Rakovi su totalno nepredvidljivi kao osobe. Oni se kolebaju između slobode i privrženosti, hladnokrvnosti i emotivnosti, srdačnosti i distance. Zbog svoje nepredvidljive prirode, oni su još više privlačni u očima drugih ljudi.


Lav

Šarm. Lavovi su pravi šarmeri koji tuđa srca osvajaju munjevitom brzinom. Njihova energija, u kombinaciji sa toplinom, čini ih simpatičnim – ali i egoistima koji su željni pažnje – zato što stalno traže pažnju, ljubav i pohvalu.


Djevica

Inteligencija. Ko voli intelektualne razgovore, taj treba da izlazi sa Djevicom. Osobe rođene u ovom znaku su pedantne, oštroumne i orjentisane ka rješavanju problema. Na žalost, takve kognitivne prednosti često prelaze u nerealno. Zbog toga, u njima obično postoji sudar između emocija i realnog života. Međutim, oni će sve dati za ljubav, a spadaju i među najvernije horoskopske znakove.

Vaga

Senzibilnost. Pripadnici ovog znaka ne samo što su dubokoumni, već su i puni razumevanja, pa su poznati po svojoj senzibilnosti. Međutim, otvoriće se tek poslije nekog vremena, ali kada jednom steknete njihovo poverenje, zauvek će biti uz vas. Vage neretko prepuštaju kontrolu drugima, pa se dobro osjećaju kada oko sebe imaju dominantne ljude. A, kada je reč o problemima ili emocijama, oni su pravi spasioci.


Škorpija

Mističnost. Škorpije imaju mračnu, skrivenu i bezobraznu stranu – a to ih čini fascinantnim ličnostima. Sa njima možete da doživite bezbroj uspona i padova. Rođeni u ovom horoskopskom znaku su ekstremni, ali i vješti majstori u zavođenju.


Strijelac

Dobrota. Strijelčevi obasipaju druge svojim izlivima ljubavi i nježnosti. Govore srcem, pa vole da se otvore drugima. Ali, ako ih neko zloupotrebi tada će morati da snosi posljedice, jer rođeni u ovom znaku nisu skloni opraštanju. Njima su iskrenost i vjernost najvažniji, pa ni ne pokušavajte da ih iskoristite na loš način.


Jarac

Smirenost. Jarčevi zrače izvanrednim unutrašnjim mirom. Oni su strpljivi i ostaju verni svojim principima. Znaju da budu i zatvoreni, pa često druge drže na tankom ledu, prije nego što im ukažu svoje povjerenje.


Vodolija

Harizma. Vodolije su nevjerovatno šarmantne, a ni same nisu svjesne toga. U mnogim slučajevima razlog je nedostatak samopouzdanja, ali na sreću, njihova jedinstvenost nije nevidljiva za tuđe oči.


Ribe

Fleksibilnost. Pripadnici ovog znaka su majstori u krevetu, a glavni adut njihovog karaktera je spontanost. Čvrsto vjeruju svojim osjećanjima, zbog čega ponekad djeluju i pomalo naivno. Međutim, ne smete pomešati naivnost i nevinost kada su oni u pitanju. Ribe su i te kako drske, pa nikome neće ostati dužne.

(crnobelo.rs)

Ne propustite