Poznata glumica se udavala sedam puta, ali ovo joj je uništilo život: Svađa koja je njenu veliku ljubav koštala života

Show
Poznata glumica se udavala sedam puta, ali ovo joj je uništilo život: Svađa koja je njenu veliku ljubav koštala života
.

Lanu Tarner majka je rodila sa samo šesnaest godina. Tada, njen otac imao je osamnaest, i živjeli su na ivici siromaštva. U potrazi za boljim životom porodica se preselila u San Francisko.

 

gl

Glumica se udavala sedam puta, a ljubavnicima koje je imala se ne zna broj! Međutim, samo jedan čovjek bio je ljubav njenog života, a on je preminuo nakon žučne rasprave, kada je njena kćerka morala oštro da reaguje kako bi ih razdvojila...
 screenshot-12
Međutim, tek tada život postaje turbulentan za ovu slavnu ljepoticu. Otac joj je ubrzo nakon selidbe ubijen, a majka se razboljela, te je ona morala da počne da radi kako bi prehranjivala i majku i sebe...
  
Ispred kioska na odmoru u školi, jednoga dana zapazio ju je poznati novinar koji ju je fotografisao, a kada su objavljene njene slike, svi su se pitali ko je ona. Ubrzo nakon, Lana postaje poznata i snima prvi film! Rola u ostvarenju "Poštar uvijek zvoni dva puta" ju je vinula u sam holivudski vrh. Uloge su se ređale, a vremenom su uz uloge dolazili i muškarci.

Udavala se čak sedam puta, a ne zna se broj ljubavnika koje je imala. Ipak njena najveća ljubav je, prema priči, bio njen tjelohranitelj poznat kao "Džoni Oskar". Par je često imao nesuglasice, a jednom prilikom su se toliko posvađali da je njena kćerka morala da reaguje kako bi ih razdvojila. U naletu bijesa, kćerka je uzela nož i zabila ga u grudi njenog ljubavnika. Ubrzo je Džoni i umro, a to je ostavilo veliki trag na Lanu.
 
Nakon toga su se tabloidi bavili njenim životom u potpunosti, a i sama je govorila da je to događaj koji joj je uništio život. Umrla je 1995. godine u Kaliforniji u 73-oj godini života.

 
 

Ne propustite