Ovako izgleda Brenina starija sestra Faketa! DA LI LIČI NA BRENU? (FOTO)

Show
Ovako izgleda Brenina starija sestra Faketa! DA LI LIČI NA BRENU? (FOTO)
.

Lepa Brena jedna je od najvećih zvijezda na prostorima bivše Jugoslavije decenijama unazad, a u sjenci njene slave ostali su Brenin brat Faruk, kojeg je publika prošle godine upoznala u emisiji "Nikad nije kasno", kao i njena starija sestra Faketa Stojanović, koja se u medijima izuzetno rijetko pojavljuje.

Brenina sestra Faketa sa mužem Zoranom i njihove dvije ćerke već dvije decenije živi u Kanadi, pa se sestre zbog velike udaljenosti ne viđaju koliko bi željele.

faketa1

Faketa je poput brata i mlađe sestre takođe bila talentovana za pjevanje, ali se nikada nije bavila muzikom.

faketa

- Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da pjeva prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dijete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća - izjavila je Brena pre nekoliko godina za magazin "Story".

Pogledajte i sami koliko Brena i Faketa liče:

 

Ne propustite