Top 20 Najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu, 2017.

Sport
Top 20 Najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu, 2017.
.

Popis najbogatijih nogometnih klubova u svijetu 2017.

Svjetski najbogatiji nogometni klubovi 2017.? Popis najlošijih nogometnih klubova u svijetu 2017.? Ko su najbogatiji nogometni timovi 2017.? Jeste li ikada željeli saznati tko su u 2017. najbogatiji klubovi na svijetu? Ako jeste, ne brinete se zato što smo mi pripremili za vas popis najbogatijih nogometnih klubova u 2017.!

Nogomet je najgledaniji sport na svijetu i vjerojatno je sport sa najviše novca. Nogometni timovi širom svijeta imaju puno novca, ali mi smo odabrali 20 najboljih klubova. To su klubovi s najviše novca i najbogatiji su diljem svijeta.

Najbogatiji nogometni klubovi svijeta 2017. godine

Svake godine časopis Forbes objavljuje popis 20 najboljih nogometnih klubova na svijetu i nedavno je objavio ovaj popis (u nastavku). Na vrhu popisa dominirali su dvojica španjolskih divova Real Madrid i FC Barcelona koji su na popisu zauzeli prvo i drugo mjesto.

Na listi prvih dvadeset ima osam klubova iz Premijer lige; talijanska Serija A ima pet klubova na listi prvih dvadeset, a popis se sastoji i od tri kluba Bundeslige: Bayern Munchen, Borussia Dortmund i Schalke 04.

Najveći svjetski nogometni klubovi svijeta 2017.

Pa, pogledajmo najpopularnije klubove 2017. Ovdje je popis svih najbogatijih nogometnih klubova na svijetu u 2017. Uživajte u popisu 20 najboljih nogometnih klubova svijeta 2017. godine.

Najvrijedniji nogometni klub!

Gore navedeni podaci prikazuju najbogatije klubove na svijetu, a na vrhu popisa je španjolska diva Real Madrid s vrijednošću od 3,64 milijarde dolara što ih čini najvrijednijim klubom nakon kojeg slijede rivali Barcelona s vrijednošću od 3,17 milijardi dolara.

 

 

Ne propustite