GOGA SEKULIĆ OTKRILA: Zbog ovih 7 riječi 15 godina ne priča s Karleušom!

Show
GOGA SEKULIĆ OTKRILA: Zbog ovih 7 riječi 15 godina ne priča s Karleušom!
.

Jedan komentar bio je dovoljan da Goga i Jelena 15 godina ne progovore nijednu jedinu riječ.  U iskrenom intervjuu za Telegraf, Goga kaže da je spremna na to da ona i Jelena "zakopaju ratne sjekire" i da budu u korektnim odnosima.

Na pitanje novinara da je Božić vrijeme praštanja i kako ima jedna osoba s estrade s kojom ne razgovaraš Goga je odgovorila:

- Ja sam u principu s kolegama u jako dobrim i korektnim odnosima. Mi smo svi u gužvi, jurimo, radimo. Sa par njih razmijenim neku poruku, odem na slavlje... To je recimo Dara Bubamara, Ana Nikolić... Ima tu par kolega, Boban Rajović... Naravno, razmijenim još s njih 10, 15 poruke, kada su praznici ili nešto važno. A isto tako se dešava da s nekom osobom ne govorim. Ja sam to već i zaboravila, to je bilo pre 15 godina. Ali kažem, veliki ljudi praštaju. Kada bi mi neko rekao: "Ej Gogi, to je bilo pa je prošlo"... Što da se ne pomirimo?

Kada su je pitali gdje je 'puklo' između nje i Jelena, Goga je objasnila:

- Pa to je bilo davno... Mislim da ima više od 15 godina u pitanju je bio onaj lažni "Plejboj", to je bio baš veliki skandal koji je drmao Srbiju i Crnu Goru, bilbordi po gradu... Ja sam bila šokirana, a i moja porodica, meni je to bilo strašno! Sad je sve više normalno, djevojke gole šetaju ulicom. Taj komentar (Jelene Karleuše, prim. aut.), "To nije Goga, ovo je bolja riba", je mene samo povrijedio, jer ja sam temperamentna. Ja sam tu odreagirala i svašta sam rekla, izbio je medijski rat, što bi se reklo.

 

(Novi.ba/Telegraf.rs)

Ne propustite