"NIKAD VIŠE NEĆEŠ NASTUPATI, UGASIĆU TVOJU SIROMAŠNU KARIJERU!" Edita iz "Ministarki" dobila prijetnje od kojih će vam se NAJEŽITI SVAKA DLAKA

Show
"NIKAD VIŠE NEĆEŠ NASTUPATI, UGASIĆU TVOJU SIROMAŠNU KARIJERU!" Edita iz "Ministarki" dobila prijetnje od kojih će vam se NAJEŽITI SVAKA DLAKA
.

Pjevačica i aktuelna učesnica šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" nije mogla da vjeruje šta ju je snašlo, pa je odlučila da javno istupi sa porukama koje su u najmanju ruku uznemiravajuće.


Edita Aradinović, koja uživa sve veću popularnost u regionu zbog veliki hitova sa grupom "Ministarke", doživjela je veliku neprijatnost, pa je pokazala svima kakve prijetnje je dobila u toku današnjeg dana.

Kako ju je jedan obožavatelj upitao da li je muslimanske vjeroispovesti, poželjela je da se našali pa je odgovorila da je - vanzemaljac.

Ovo je do te mjere isprovociralo jednog njenog pratioca, da ju je uputio niz pretećih poruka.

- Mala, nemoj da puštaš mu*a i misliš da si neka riba, ili da si "poznata". Nemoj da si nekulturna i umišljena, da ne bih ugasio tvoju siromašnu karijeru. Znam i ko te je gurnuo u medije prvi put, i ko te sada gura, ne zaboravi da iznad njega uvijek ima neko, a u ovom slučaju ima dosta njih. Upozoravam te da se smiriš, jer ću ti zaista srediti da nikad više ne nastupaš - glasi jedna od poruka, ali se mladić tu nije zaustavio.

rwal1

- Pojedeš mu*o moje, nije šala vjeruj mi - dodao je on, dok je Edita prokomentarisala:

- Ljudi, je l' ovo realno?

rea

Ne propustite