Ovako će izgledati buduće bebe kraljevskog para

Show
Ovako će izgledati buduće bebe kraljevskog para
.

Djevojčicu bi, poput majke Meghan, krasila tamnosmeđa kosa dok bi joj krupne oči isticale puteno lice. Sin bi prema mišljenju fanova kraljevske obitelji naslijedio gene s Harryjeve strane. 

Trbuščić koji se nazirao ispod bijelog kaputa Meghan Markle (36) za vrijeme fotografiranja kraljevskih zaruka bio je dovoljan povod da se britanski mediji raspišu o trudnoći buduće princeze.

Premda su s britanskog dvora službeno demantirali takva nagađanja, obožavatelji princa Harryja i njegove odabranice požuruju par te već priželjkuju kraljevsku bebu. Fotorobotima su izradili prijedloge kako bi izgledali kćerkica i sinčić zaljubeljnog para.

pri

Djevojčicu bi, poput majke, krasila duga tamnosmeđa kosa dok bi krupne oči isticale njezino puteno lice. Sinčić bi prema mišljenju fanova britanske kraljevske obitelji naslijedio gene s očeve strane zbog čega bi na dječaku dominirale plave oči te kuštrava smećkasto crvenkasta kosa.

Glumicu i prijestolonasljednika upoznala je zajednička prijateljica te im zakazala spoj na slijepo. Među njima je, priznali su u prvom zajedničkom intervjuu, zaiskrilo na prvu, a par se potom uputio na zajedničko kampiranje u Bocvanu.

princeza

- Znao sam da je ona prava čim sam je ugledao - priznao je princ Harry koji će se svojoj odabranici zakleti na vječnu ljubav u svibnju 2018. Šuška se kako na ceremoniju ipak neće doći prinčeva baka, kraljica Elizabeta II, koja se mjesecima protivila unukovoj romansi s razvedenom američkom glumicom. Markle se 2011. udala za producenta Trevora Engelsona.

 

Ne propustite