JE LI VAM DOSADILO DA SVAKO JUTRO GREBETE ŠOFERŠAJBU? Ovo je dobar način da je odledite bez grebanja!(VIDEO)

Praktična žena
JE LI VAM DOSADILO DA SVAKO JUTRO GREBETE ŠOFERŠAJBU? Ovo je dobar način da je odledite bez grebanja!(VIDEO)
.

Da li je i vas jutros na parkingu zateklo neprijatno ledeno iznenađenje? Zaleđena šoferka na automobilu i nervoza što sada morate da grebete auto, smrzavate se, kasnite na posao... Pomažemo vam da problem riješite brzo, preparatom koji možete da napravite sami sredstvima iz vaše kuhinje
 

Da li je i vas jutros na parkingu zateklo neprijatno ledeno iznenađenje? Zaleđena šoferka na automobilu i nervoza što sada morate da grebete auto, smrzavate se još 10-ak minuta, kasnite na posao... Pomažemo vam da problem riješite za samo 5 sekundi, preparatom za odleđivanje stakla koji možete da napravite sami u kućnoj radinosti.

Ako nemate pri ruci sprej za odleđivanje stakala na automobilu, možete bez problema da ga napravite i sami. Ovaj trik će postati vaš kec iz rukava za vrijeme jutarnjeg mraza, ali i kad dođe prava ciča zima.

Hladno vrieme ne prija ni vama, ali ni vašim četvorotočkaškim ljubimcima.

Ukoliko vas iznenade zamrznuta stakla na automobilu, a niste kupili sprej za odleđevanje, možete stvar da popravite sa samo dva sastojka - vodom i alkoholom.

Naspite sastojke u bocu s raspršivačem u razmjeri 2:1, odnosno dvije trećine alkohola i jedna trećina vode. Poprskajte po zaleđenim staklima. Za nekoliko sekundi led će da omekša, pa ćete moći lako da ga uklonite bez struganja. Ukoliko imate u kući tečnost za pranje stkla, probajte da pomiješate alkohol s njim u istoj razmjeri, umjesto s vodom.

Pogledajte i kako da odledite bravu na automobilu.

Ne propustite