Žena mu postala razboljela pa je u kuću doveo njegovateljicu...

Šokantno!
Žena mu postala razboljela pa je u kuću doveo njegovateljicu...
.

Donna je dvije godine u vegetativnom stanju. Suprug Gregg se nije mogao sam o njoj brinuti pa je zaposlio njegovateljicu. No ona se sad preselila u njihovu kuću i u vezi je s Greggom

Gregg Ormondroyd (31) čija supruga vegetira već dvije godine zbližio se sa ženom koju je zaposlio kao njegovateljicu i pozvao ju je da živi kao njegova ljubavnica u istoj kući. Njegov postupak je povrijedio obitelj supruge Donne (36) s kojom ima četvero djece. Donna se jednog dana onesvijestila. Pretrpjela je teško oštećenje mozga i završila u vegetativnom stanju. Bila je u komi tri tjedna i vegetira otkako su ju probudili.

46c9405800000578-0-image-m-8-1511938730828

O njoj se moraju brinuti 24 sata dnevno. Gregg je zato odlučio pronaći njegovateljicu. Anne Robinson (32) napustila je posao u bolnici i preselila se u kuću u kojoj žive Gregg i Donna. Donnini roditelj tvrde da su Gregg i Anne u vezi o čemu svjedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama koje su oni sami objavili kao i Greggov status na Facebooku.

No Gregg je novinarima rekao kako on i Anne nisu u nikakvoj vezi i da njegovateljice ne smiju biti u vezi sa članovima obitelji ljudi o kojima brinu. Gregg je rekao i da je morao sam brinuti o Donni i četvero djece i da mu je to jednostavno bilo previše posla pa je zaposlio Anne. Donnina obitelj pak razmišlja o tužbi.

- Dovoljno je strašno što je Donna bila vedra i puna života, a preko noći je postala osoba koja njegu treba 24 sata. Njezini roditelji su vrlo zabrinuti zbog Greggove veze s njegovateljicom i činjenice da se Anne doselila kod njih. Sve se događa pred nosom Donne i njezine djece, a ona ne može napraviti ništa protiv toga - rekla je obiteljska prijateljica, piše Daily Mail.

(24sata.hr)

 

Ne propustite