Konačno razotkriveni neki od najvećih svjetskih mađioničarskih trikova: RAZOČARAT ĆETE SE KOLIKO SU JEDNOSTAVNI!

Zanimljivosti
Konačno razotkriveni neki od najvećih svjetskih mađioničarskih trikova: RAZOČARAT ĆETE SE KOLIKO SU JEDNOSTAVNI!
.

Uvijek su nas zanimali mađioničarski trikovi, ali ni jedan pravi mađioničar nikada ih nije otkrivao ni prijateljima, a kamo li nama.

Ipak neki od svjetskih poznatih mađioničarskih trikova trudom naučnika i ljudi koji se bave razotkrivanjem mađioničarskih trikova su konačno razotkriveni. Ovdje pogledajte neke od njih:

Ulična levitacija:

2

Ovo je jedan od najkontraverznijih trikova današnjice. Sigurno da smo se svi pitali kako se izvodi. Pa vrlo jednostavno, sistem čelične podrše koji prolazi kroz platformu na zemlji, a zatim ide kroz odoru mađioničara te on na njoj sjedi. Svi smo mislili da lebdi u zraku, i zaista tako izgleda.

 Nagib koji prkosi gravitaciji:

Michael Jackson, nekada najveća zvijezda pop scene, poznat po svom maniru koji prkosi gravitaciji. U video snimku otkrijte tajnju njegovog poznatog manira.

Trik sa novčanicom:

3

Ovdje je fazon da olovka prođe kroz novčanicu, a novčanica ostane ne pocjepana. Iza ovog trika se krije da je olovka presječena na 2 dijela kao što se može vidjeti i na slici.

Zec u šeširu:

4

Definitivno najpopularniji trik ikada izveden. Tajna je u tome da se zec krije ispod stola u torbi, šešir se okrene tako da rupa šešira prekrije rupu na stolu, zec ulazi kroz tu rupu u šešir, šešir se pomjera, okreće a iz njega izlazi zec.

Ne propustite