Fotografija koja je osvojila najviše lajkova u 2017. EVO KO JE KRALJICA INSTAGRAMA (FOTO)

Show
Fotografija koja je osvojila najviše lajkova u 2017. EVO KO JE KRALJICA INSTAGRAMA (FOTO)
.

Nakon što smo saznali ko su najpopularnije osobe na Instagramu, tim koji stoji iza ove globalne mreže je otkrio čija fotografija je osvojila najviše lajkova, koji se mjere u milionima.

Pjevačica Bijonse je četvrta najpopularnija osoba na Instagramu, a njena fotografija na kojoj je najavila blizanačku trudnoću je osvojila 11,1 milion lajkova. Time, ona je osvojila prvo mjesto na listi najpopularnijih objava na Instagramu u 2017. godini. 

bionse

Pop diva je za prvih 24 časova osvojila čak osam miliona lajkova pratilaca, te ne čudi zašto se ova fotka, kojom je pjevačica objavila da je trudna, smatra kultnom.

trud

bion
Na drugom mjestu je objava svjetskog fudbalera Kristijana Ronalda koji je sa svojim pratiocima podjelio intimni momenat iz bolnice. Na fotografiji je njegov sin Kristijan Ronal junior i izabranica Džordžina Rodrigez sa novorođenčetom koje drži u svojim rukama, a ovu fotografiju je lajkovalo 11 miliona ljudi

ronaldo
Pjevačica Selena Gomez je nedavno bila na transplantaciji bubrega, a dirljiva scena iz klinike je rastužila njene fanove širom svijeta. Oni su joj dali podršku u vidu lajkova -10,3 miliona.

selena
Četvrto mjesto je osvojila ponovo pop diva Bijonse. Ona je sa svojim timom fotografa snimila umjetničku fotografiju samo mjesec dana nakon porođaja, na kojoj je prvi put pokazala svoje blizance, Rumi i Sir. Ova fotka je dobila 10,2 miliona lajkova.

kristi
Kristijano Ronaldo se ponovo našao na ovoj listi. Za fotografiju svojih blizanaca Matea i Eve fudbaler je osvojio 8,2 miliona lajkova, te zauzeo peto mjesto na listi.

Ne propustite