Hrvati napali Sergeja Trifunovića zbog objave o Praljku, evo šta im je on poručio

Show
Hrvati napali Sergeja Trifunovića zbog objave o Praljku, evo šta im je on poručio
.

Nakon što je Slobodan Praljak u haaškoj sudnici popio još uvijek nepoznati otrov i počinio samoubojstvo, glumac Sergej Trifunović objavio je fotografiju na Instagramu zbog koje je primio mnoštvo uvreda.

"Danas je Dan Republike i stari je popio malo", piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana Praljka kako ispija bočicu s nepoznatom supstancom.

Odmah nakon objave u komentarima su počele pljuštati uvrede od strane Hrvata na račun srpskog glumca. Bilo je tu i psovki i prijetnji, a neke od komentara prenosimo u tekstu, u obliku u kojem su i objavljene.

sergej

"Kao glumca i kao umjetnika te cijenim i svaka ti čast, a za ovo se napusi kurca !"

"Volim te i cijenim kao glumca koji ne jebe nikog i ništa, Al za ovo ti jeben mater klošarsku, vidimo se u Splitu"

"Mislija san da si faca kad ono jos jedna budala....ni neznas ko je covik ocito....tvoj kolega 3 fakulteta itd....informiraj se prije nego pljujes po pokojniku budalo..."

"Svaki tvoj film sam pogledao i za svaki sam rekao, da nema glumca kao tebe. Hvalio sam te gdje god sam mogao, ali ovo sto si danad objavio, ovo je sramota. Nadam se da nikada vise neces nista snimiti..."

"Nagledao sam se u zadnju godinu-dvi ovih tvojih politickih komentara, prikazane slikom,videom i nisam puno pridavao vaznosti, jer kao glumac,DJ,i ostale izvan političke aktivnosti pokazao kao pravi umjetnik kojeg treba slijedit kako na drustvenim mrežama tako i izvan njih! Ali ova slika ti je apsurdan komentar, i ne zaslužuju oni koji te slijede da budu dio ovoga! S postovanjem, ali zasluzeni unfollow dobijaš nakon ovoga!"

"Pa moj Sergej, zasto ti ovo treba ?! Napravio si goru glupost od Davora Šukera"

Trifunović je nekima od njih i odgovorio. "Šuker se slikao na Pavelićevom grobu. Što je ovdje gore? Što ne plačem nad teatralnom smrti jednog lošeg redatelja koji je u nedostatku talenta našao sebe kao zapovjednika u prljavom ratu? Ako ništa, bar nije ispao pičketina kao neki naši generali koji su držali kao taoce cijelu naciju zbog svog dupeta. Dakle, što je ovdje sporno?" zapitao se.

"Jebem mater svim generalima i svim uniformama koji su pravili zločine, bez razlike u vjeri i nacionalnosti. Za one kojima nije jasno, još jedan red: jebem vam mater svima. Svi nazdravite sa Praljkom", napisao je još pa dodao: "Moje srce plače za svakim tko će me otpratiti zbog smrti bilo kakvog ubojice, ma koje vjere i nacije bio. Plače, jer ako se potresate nad smrću ubojice, onda ste...što?"

"I svi koji slavite sve generale i sve zločince ovoga rata kome god da pripadaju, svi se napušite kurca. Srbi, Hrvati, Muslimani. Svi. Bez razlike. Kurca. I svi kojima vam nije jasno: napušite se također. Kurca. Poserem vazda i uvijek i na sve zločince čiji god bili", zaključio je Trifunović, prenosi Index.

Ne propustite