Da, vi ste mu najvažnija osoba na svijetu!

Ljubav
Da, vi ste mu najvažnija osoba na svijetu!
.

Tipični muški pokazatelj koliko razmišlja o vama i koliko vas voli. Ovi njegovi postupci najbolje pokazuju koliko ste mu važni…

Sitnicama vam daje do znanja koliko mu je stalo. Ako vam vaš dragi često donosi razne sitnice poput omiljenog slatkiša, buketića cvijeća ili nekih namirnica koje ste spomenuli da morate kupiti, znajte da ste osvojili njegovo srce. Maleni znakovi pažnje pokazuju da ste mu često u mislima i da brine o vama, a to je nešto što nikako ne smete zanemariti.

Uvijek ste mu na prvom mjestu. Bilo da ste u nekakvoj nevolji, zbog nečega tužni ili jednostavno loše raspoloženi, uvek se trudi biti vam podrška i ponuditi vam pomoć kako biste se osjećali bolje. Ako je vaš dragi uvijek tu za vas, to je njegov način kako vam poručuje ‘volim te’!

Djelite sve više zajedničkih interesa. Ide s vama u pozorište iako ga to nimalo ne zanima, hoda po prodavnicama dok vi tražite savršene cipele, čeka s vama jutro u gradu kako biste vi dočekali prve zrake sunca i snimili savršenu fotografiju. Štagod da čini, a što nije nužno nešto što njega zanima, znajte da to čini iz ljubavi prema vama. Da mu nije stalo, odavno bi se on pridružio svojim drugarima uz pivo i fudbal!

Nije sebičan i egocentričan. Ako vama prepušta odabir restorana, filma ili mjesta za izlazak, to nikako ne znači da je njemu potpuno svejedno i da nije zainteresovan. Dapače, on vam na taj način pokazuje koliko mu je bitno vaše zadovoljstvo. Iliti jednosatvnije rečeno, sretan je čim ste vi sretni!

Često razmjenjujete nježnosti. Ne mora svaki poljubac biti eksplozija strasti i voditi ka sek*u. Ponekad upravo oni maleni, brzi, nespretni, usputni poljupci znače najviše. Možda vaš dragi nije obožavatelj pokazivanja intimnosti, no usputni poljupci u čelo, vrat ili u obraz dok spavate, pokazatelj su da vas iskreno voli.

Znate da ste mu uvijek u mislima. Šalje li vam poruku ili vas zove čim se ujutro probudi i neposredno prije spavanja, znajte da ste mu celo vrijeme u mislima. Ovo je tipični muški pokazatelj koliko razmišlja o vama i koliko vas voli.

(Cosmopolitan.hr)

Ne propustite