NAJVEĆI PRELJUBNICI ZODIJAKA: S ovim horoskopskim znakovima ZABORAVITE VJERNOST!

Kiosk
 NAJVEĆI PRELJUBNICI ZODIJAKA: S ovim horoskopskim znakovima ZABORAVITE VJERNOST!
.

Kažu da ljubav ne bira i da ne možete utjecati na to u koga ćete se zaljubiti, no oni koji vjeruju u astrologiju ipak bi trebali voditi računa o horoskopskom znaku svoga partnera.

Vaga

Zbog svoje neodlučnosti i pretjerane želje da ostave dobar dojam, Vage se vrlo lako upuštaju u flert. Vrlo su strastvene, ali istovremeno i nerealne pa maštaju o filmskoj ljubavi koja će im ugađati u svemu. Zbog toga su često nezadovoljne trenutnom vezom, a u kombinaciji sa sklonošću da lako padaju na komplimente, posljedice mogu biti vrlo neugodne.

Ovan

Ovaj vatreni znak poznat je po izraženom temperamentu i ‘kratkom fitilju’. Ovnovi su također poznati kao strastveni ljubavnici kojem je seks vrlo važan. Brak ih rijetko kada smiri – upravo suprotno: ovnovi se u braku osjećaju kao u zatvoru. Vrlo se lako upuštaju u afere .

Strijelac

Strijelci su poznati preljubnici. Oni ne gledaju na nevjeru kao na nemoralan čin, već kao na sport. Osobe rođene u znaku Strijelca najčešće mnogo pažnje pridaju vlastitom izgledu, a poznati su po svom šarmu kojem rijetko tko može odoljeti.

Ne propustite