Dr. Gem Detox obloga za Vaša stopala - Izvucite toksine iz tijela na prirodan način!

Biznis
Dr. Gem Detox obloga za Vaša stopala - Izvucite toksine iz tijela na prirodan način!
Napravite detoks obloge za stopala i riješite se svih štetnih toksina iz organizma.

Dr. Gem Detox su idealni i prirodni način pomoći pri detoksikaciji vašem tijelu i dobiti bitne hranjive tvari koje su vam potrebne kako bi ostali zdravi.  Prvi put na našem tržištu i to samo na portalu sa najvećim popustima, CityDeal.ba, NEPONOVLJIVA cijena. Kupite još danas na ovom linku.

detox2
Ovaj proizvod koristi prirodne tvari, kao što su:  

Bambus i drvni ocat 
Kitozan - prirodno antibakterijsko sredstvo 
Dokudami - Organski dokudami je jedan od prvih deset ljekovitih biljaka u Japanu. Ova biljka ima mnoge prednosti, uključujući uklanjanje toksina, borbu protiv bakterijskih infekcija i podršku imunološkog sustava. Loquat Leaf - Ovo je sredstvo za detoksikaciju i može pomoći kod upale kože itd. 
Ostale tvari uključuju vitamin C, turmalin i dekstrin

Ovaj revolucionarni proizvod možete kupiti samo na najvećem sajtu sa popustima, CITYDEAL.BA!


detox4

Kako koristiti:  

Jednostavno nanesite oblogu na tabane svake noge prije odlaska u krevet i uklonite krpe ujutro. Lakovi za stopala ne samo brinu vaše noge nego će vam dati energiju, normalizirati krvni pritisak, poboljšati imuni sustav, smanjiti zadržavanje tekućine, ublažiti simptome alergije i olakšati bol u zglobovima. 

 

Opis proizvoda:  
1x kutija sadrži 10 dr. Gem Detox obloga za stopala

Kako i gdje kupiti ovaj proizvo? Nudimo Vam NEVJEROVATAN popust i prvi put u Bosni i Hercegovini, na ovom linku

detox3

ŠTO NAKON DETOKSIKACIJE?

Nakon što očistite svoje tijelo od toksina i vratite se starom načinu prehrane, bilo bi dobro da barem jednom u tjednu omogućite tijelu čišćenje organizma od slatke i teške hrane. Detoksikacija svakako ne bi trebalo biti mučenje organizma i izgladnjivanje, a kamoli preskakanje obroka.

ŠTO JESTI (BOLJE REČENO ŠTO PITI) ZA VRIJEME DETOKSIKACIJE?

Čišćenje organizma znači da se odričemo sve teške i masne hrane te je mijenjamo čajevima i cijeđenim sokovima, ovisno za koji detoks se odlučimo. Kako bi se crijeva i naša probava odmorila od teške prerade svakodnevne hrane, potrebno je unositi tekuće namirnice čime čistimo naše tijelo, ali ujedno punimo novom energiju iz svježih namirnica i vode. Namirnice pune vlaknima i vodom, te antioksidansi najbolje izvlače toksine iz našeg tijela, povećanjem frekvencije probave i uriniranja.

Čišćenje organizma čajevima (najbolje bi bilo koristiti one u rinfuzi)

Zeleni čaj
Kamilica
Biljni čajevi
Čaj od đumbira
Čišćenje organizma cijeđenim sokovima svježeg i sezonskog voća i povrća

Šareni voćni sokići: prvenstveno vlaknasto i nekalorično i puno antioksidansima: naranča, limun, grejp, jabuka, šipak, mandarina, ananas, šumsko voće (malina, kupina, ribizl, borovnica, jagode), lubenica, dinja, breskva, nektarina, grožđe, kiwi
Zelena povrtna energija: prvenstveno zeleno (blitva), mrkva, peršin, rajčica, cikla, krastavac, celer, menta
Čišćenje organizma u kombinaciji s čajevima i cijeđenim sokovima

detox5

PUŠENJE ZA VRIJEME DETOKSIKACIJE? DA ILI NE?

Pušenje bi bilo najbolje ukinuti tokom tih dana detoksikacije, kako za vrijeme čišćenja ne bi u tijelo unosili dodatne toksine. No budući da znamo kako se okorjelim pušaćima teško odvojiti od cigarete, bilo bi najbolje da ih smanjite na minimalan dnevni unos kako ne bi postali nervozni (do 4 cigarete dnevno).

Kupite još DANAS ovaj proizvod po NEPONOVLJIVIM cijenama, na ovom linku.

Ne propustite