OTKRIVENO ZAŠTO JE KIJA UŠLA U ZADRUGU: Mnogi su nagađali, a ona ima PAKLENI PLAN!

Show
OTKRIVENO ZAŠTO JE KIJA UŠLA U ZADRUGU: Mnogi su nagađali, a ona ima PAKLENI PLAN!
.

Tema broj jedan u srpskim medijima danima je ulazak Kristine - Kije Kockar u rijaliti Zadruga budući da u istom rijalitiju borave i njen zakoniti suprug, pjevač Slobodan Radanović, i njegova ljubavnica, blogerka Luna Đogani...

Dok zadrugari, pa i sami Sloba i Luna, nagađaju koji je motiv njenog ulaska, mi smo saznali da je ona ušla u Zadrugu da bi mu se osvetila, što uključuje i iznošenje njegovog prljavog veša u javnost.

- Kristini je, narodski rečeno, prekipjelo! Smučilo joj se da gleda svog muža i njegovu djevojku kako joj svojom ljubavnom vezom nabijaju rogove, pa je riješila da i ona sama uđe u Zadrugu i pokaže im šta je rijaliti šou! “Hoćete rijaliti, dobićete rijaliti”, ponavljala je Kristina pred ulazak. Znala je da će njen boravak sam po sebi njima predstavljati pakao, te nije imala na umu da uđe u rijaliti i krene da ih napada. Riješila je da igra drugačiju igru.

Provociraće ih na finjaka, ona je u tome maher! Planirala je da iznese u javnost sve što zna o njima. Pošto je Slobodan sa Lunom nju ogovarao u više navrata, pričao kako mu nije prala veš, kako nije poštovala njegove roditelje, kako nisu imali dvije godine sek*, što ju je posebno pogodilo, i još štošta, ona je riješila da otkrije sve škakljivo što o njemu zna pred milionskim auditorijumom, a, da se razumijemo, dosta toga zna pošto su bili pet godina u vezi - kaže Kijina prijateljica za Blic puls i dodaje:

- Svašta se dešavalo za tih pet godina, te se neće libiti da otkrije i njegove najmračnije tajne. Nema gore osvete od povrijeđene žene. Spremna je da ispriča sve o njegovim prevarama, novcu koji joj je dužan i kako ga je izdržavala. Sve će obijelodaniti čim joj se ukaže prilika, budite sigurni u to - poručuje njena prijateljica ua srbijanski portal Espreso.
287011-sloba-radanovic-ff

Kako smo saznali, za ulazak Slobodanove supruge u rijaliti nisu bili njena majka i baka.

Kijine majka i baka zabrinute su zbog njene odluke da dijeli život i hljeb sa svojim suprugom i njegovom novom partnerkom.

- Kijina mama i Kijina baka uopšte nisu bile za tu opciju i pokušavale su da je odgovore. Plakale su danima i preklinjale je da ne ulazi pred kamere, da ne sramoti sebe i njih. Molile su je da ostane dostojanstvena i da se ne spušta na Slobin nivo. Majka joj je tražila da se zakune da neće iznijeti u javnost jednu tajnu koja bi Slobu “sahranila”. Inače, Kija je do sada bila zaposlena kao stjardesa u jednoj avio-kompaniji.

(Espreso.rs)

Ne propustite