MARKO DNK PRVI PUT NAKON IZBACIVANJA : 'Pričao sam sa Divninim bivšim mužem, ići ćemo na KAFU!'

Show
MARKO DNK PRVI PUT NAKON IZBACIVANJA : 'Pričao sam sa Divninim bivšim mužem, ići ćemo na KAFU!'
.

Marko Kocić diskvalifikovan je iz rijalitija "Zadruga" zbog nasilničkog ponašanja.

On je u noći između srijede i četvrtka, nakon žurke na kojoj je pevala Vesna Zmijanac, brutalno napao Sašku Karan i Milana Miloševića.

Marko je rekao za portal "Espreso" da on nije ništa uradio i da nikoga nije udario te je prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju i zbog čega je stvarno diskvalifikovan.

 

- Ja nisam ništa loše nisam uradio. Oni nisu htjeli da me saslušaju. Pitajte koga hoćete kakva sam ja osoba, nikada se ni sa kim nisam potukao u životu. Čak i kada se drugari posvađaju međusobno i potuku, ja ni u takvim situacijama nisam bio. Milan se sam udario kada sam ga ja povukao, bilo je slučajno, on se sapleo. On je tamo bio moj prijatelj i još uvijek je, volio bih kada bih mogao da mu se izvinim jer želim da se vratim kako bih to i uradio, nikada to više ne bih ponovio.

Divna je sada ostala sama u Bijeloj kući, pa se osvrnuo na to kako podnosi to što je udaljen od nje.

- Ona neće ništa loše uraditi tamo, neće me prevariti niti išta slično, ona to ne želi, mi imamo dijete i sretni smo.

Takođe, spekulisalo se o tome da će Divnin bivši muž postati jedan od ravnopravnih učesnika rijaliti "Zadruga", pa je Marko rekao kako se osjeća i da li u potpunosti vjeruje svojoj supruzi:

- Ja sam razgovarao sa njenim bivšim mužem i on mi je rekao da ga ne zanima Divna i da želi neku drugu tamo da nađe, a on i ja ćemo se upoznati ovih dana, ići ćemo na kafu i pričati. On zna da je Divna moja žena i ne bi to rasturao.

Maca je tokom boravka u kući privlačila konstantno njegovu pažnju. Pa se polemiše da li je u pitanju samo prijateljstvo ili nešto više?

- Ne, Maca me ne interesuje. Ja volim da se zezam i šalim.

(srbijadanas.com)

Ne propustite