KOD NAS SE SMATRA OBIČNIM KORJENOM: Zapravo je daleko učinkovitiji od hemoterapije!

Porodica i zdravlje
KOD NAS SE SMATRA OBIČNIM KORJENOM: Zapravo je daleko učinkovitiji od hemoterapije!
.

Napada stanice raka koje se počnu raspadati u roku od 48 sati, a također ostavljanja zdrave stanice netaknutima.

Ova nepravedno zaboravljena biljka, koja se često smatra korovom ima niz ljekovitih svojstava, a sve što trebate učiniti da koristite ta svojstva je da ga pokupiti iz čiste padine, daleko od prometa.

Maslačkov korijen može pomoći ljudima koji pate od raka. Znanstvenici su otkrili da korijen ove biljke radi “bolje” od hemoterapije, jer ona “ubija” sve stanice, dok maslačkov korijen samo one inficirane s rakom, piše narodnamedicina.info. 

Ovaj korijen potiče izlučivanje žuči, čisti jetru, pomaže kod alergija i smanjuje holesterol. Također sadrži važne vitamine i minerale, kao što su vitamin B6, tiamin, vitamina C, željezo, kalcij, kalij, folne kiseline i magnezij. Također sadrži i do 535% od preporučenog dnevnog unosa vitamina K i oko 110% od preporučenog dnevnog vitamina A.

Čaj od maslačkovog korijena utječe na kontaminirane stanice tako da se one potpuno raspadnu u roku od 48 sati, dok zdrave stanice ostaju zdravi. Redoviti tretmani ovim čajem mogu učinkovito eliminirati većinu stanica raka.

 

 

Ne propustite