POPOVIĆ BIJESNO POVIKAO: 'Otmi joj mikrofon, GUBI SE SA BINE!'

Show
POPOVIĆ BIJESNO POVIKAO: 'Otmi joj mikrofon, GUBI SE SA BINE!'
.

Muzičko takmičenje "Zvezde granda" iznjedrilo je mnoge velike zvijezde koje i dan danas sijaju na estradnom nebu i zabavljaju nas svojim velikim hitovima. Ovo muzičko takmičenje ima već nekoliko sezona, a pored talenata ima i komičnih nastupa i zabavnih učesnika koji možda ne pjevaju toliko dobro, ali i te kako znaju da naprave dobar šou.

Jedna od takvih je i takmičarka koja se predstavila u jednoj od prvih sezona, na audiciji gdje su u žiriju bili Saša Popović i Žika Jakšić. Ova gospođa je zapjevala i kako se čini nije imala namjeru da prestane, te su je na kraju morali sklanjati sa scene. Ona je zapevala, a kada je Popović rekao dosta, tražila je još jednu priliku, to jest da otpjeva još jednu pjesmu.

Saša to nije dozvolio, ali po svemu sudeći nije se on tu mnogo pitao. Gospođa (koju je nazvao tetka) je zapjevala i nije željela da preda mikrofon bez borbe. E tu je na scenu stupio Žika, nakon što je Saša već prozvao sljedećeg kandidata koji je krenuo da pjeva - ispostaviće se u duetu sa "tetkom".

Kada mu je po svemu sudeći prekipjelo, Saša je rekao Žiki da joj otme mikrofon, što je Žika i uradio.

Pogledajte kako je to izgledalo!

PROČITAJTE JOŠ:

JELENA KARLEUŠA ISKRENO: Željela sam da pogazim 'Pinkove zvezde', a novac mi nikad nije bio motiv

Jelena Karleuša koja je već danima na meti medija zbog mogućnosti emitovanja Zvezda Granda na televiziji Pink, progovorila je o svemu.

Kako je ona već godinama unazad zabranjena na pomenutoj televiziji, mnoge je zanimalo da li će i dalje ostati dio ekipe ili će odustati od žirija ako se presele sa Prve televizije.

 Informacija da je Jelena postavila svoje uslove i zatražila novac, iznenadila je mnoge, a evo šta ona, za sprske medije, kaže o tome:

 

- Svi su skočili na mene apropo toga što sam ja tražila neku novčanu nadoknadu. Da se razumijemo, ja sam dvije godine radila Zvezde Granda iz čiste ljubavi. Moj jedini razlog što sam ja pristala na sve to je da zgazimo Pinkove zvezde, a mi smo ih zgazili. Tako da sam ja imala ozbiljnu motivaciju, novac mi nikada nije bio motiv. Ali ne možete ni vi očekivati da imate Ronalda u ekipi i da on tri godine u najbogatijem klubu igra gratis - rekla je Jelena.  

Ne propustite