Sinonim za najbolji provod na Balkanu za Novu godinu: Budva sa CityDeal-om za 125 KM!

Kiosk
Sinonim za najbolji provod na Balkanu za Novu godinu: Budva sa CityDeal-om za 125 KM!
-

CityDeal je za Vas za vrijeme novogodišnjih praznika pripremio ponudu koju ne smijete propustiti! Prevoz i dva noćenja za 125 KM po osobi. Svi Vi, željni tulumarenja i vrhunske zabave, uz besplatne koncerte na otvorenom i najluđi provod, šta čekate? Rezervišite Vaš vaučer na vrijeme!

budva-fireworks


Doček Nove godine 2018. godine uz vrhunski muzički program, koncerte  na glavnom gradskom trgu i poznate pjevače, pravo su mjesto za Vas! 
Već punih 18 godina za redom Budva je postala sinonim za najbolji provod na Balkanu, tako da je i za doček Nove godine 2018 spremila bogat program i puno iznenađenja. Iz Turističke organizacije Budva najavli su brojne zvijede koje su potvrdile gostovanje ispred zidina Starog Grada kao što su: Bijelo Dugme, Bajaga, S.A.R.S, Hladno Pivo, Queen real tribute, Elemental i dobro poznati Dubioza kolektiv.

844d1dd9f5de272387c83558015bd492-thumb

Plan i program je sljedeći:

1 noć – 29.12.2017 : Za dobru atmosferu  pobrinuće se beogradski sastav S.A.R.S, kao i poznata rock grupa iz Hrvatske “Hladno pivo”

2 noć – 30.12.2017 : U drugoj noći ispred bedema Starog Grada nastupiće legendarna grupa Bajaga i instruktori.

3 noć – 31.12.2017 : Za najluđu noći posjetioce će da razdrma trenutno najpoznatiji tribute bend “Queen real tribute”. Inspirisani britanskom rock grupom Queen, ova kultna beogradska grupa je održala preko 70 koncerata širom svijeta u tipičnom imidžu legendarnih Queenovaca. Poslije njihovog koncerta, nastupa najpoznatija ex Yu grupa “Bijelo Dugme”. Predvođeni sa Goranom Bregovićem, sasavu će se pridružiti pjevači koji su nekada bili i sastavi dio benda, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

4 noć – 01.01.2018 Muzički program se završava 1. januara kada će nastupiti hrvatska hip hop grupa “Elemental”, za ljubitelje malo tvrđe muzike kao i bosanskohercegovački bend “Dubioza kolektiv”

noch-more-gorod-budva
Sudeći po najavljenim izvođačima, spektakularnim vatrometom, očekuje se velika posjećenost grada Budve i smatra se da će Nova godina 2018. u Budvi biti jedna od mnogih, koja će se pamtiti i prepričavati!

Ne propustite