CIJELI ŽIVOT SMO GRUDNJAK NOSILE NA POGREŠAN NAČIN: Ova djevojka je slučajno otkrila pravi način i sve nas postidjela!

Moda i ljepota
CIJELI ŽIVOT SMO GRUDNJAK NOSILE NA POGREŠAN NAČIN: Ova djevojka je slučajno otkrila pravi način i sve  nas postidjela!
.

Djevojka Britani Paknet slučajno je otkrila kako se grudnjak zaista oblači, a svoje otkriće podijelila je na Twitteru.

Naime, ona je dobila detaljno upustvo na etiketi brushaltera marke ‘ThirdLove’ koji je kupila. Tamo piše da bi grudnjak prvo trebalo da stavite na tijelo, a potom namjestite veličinu koja vam odgovara, prva, druga i treća kopča na leđima. Tada se grudi upakuju u korpe, a onda se podešavaju i navlače bretele. Ono što je bitno jeste smanjivati dužinu bratela svakog mjeseca da bi se grudnjak nosio ispravno.

– Sav moj život poslije puberteta bio je laž – napisala je Britani uz sliku koju je podijelila, a komenatari ostalih korisnika društvenih mreža nisu bili ništa drugačiji.

Vijest je postala toliko velika da se oglasila i glavna dizajnerka grudnjaka.

– Većina žena sa kojima sam pričala nose grudnjak koji im je prevelik. Ako nosiš novi grudnjak na bilo kojoj kukici, a ne na onoj najnižoj, vjerovatno imaš preveliku veličinu grudnjaka na sebi. Tkanina grudnjaka je elastična i vremenom će se raširiti. Zato, ako je otpočetka nosiš na najnižoj kukici, imaš vremena da ga proširiš i daš mu novi život. Kao da si kupila nov grudnjak – objasnila je Rael Koen, kojoj su mnoge žene zahvalne što im je otvorila oči i uštedjela novac.

Ne propustite