'BIT ĆU TVOJ MUŽ, NIKAD TE NEĆU PUSTITI': Luna i Sloba planiraju brak

Show
'BIT ĆU TVOJ MUŽ, NIKAD TE NEĆU PUSTITI': Luna i Sloba planiraju brak
.

Od svađe do najave svadbe - taj put prešli su večeras Luna Đogani i Sloba Radanović koji je mladoj blogerki obećao da će biti njen muž. Zbog toga će njegova još uvijek zvanična supruga Kristina Kockar da izgori od ljubomore.

U toku sastanka Luna Đogani ušla je u novu svađu sa Kijom, nakon prvog okršaja koji se desio ranije popodne, uskoro je došlo do nove svađe Slobine žene i njegove djevojke. Blogerka je izjavila da je ništa više ne zanima u ovom trouglu i da je zavela Slobu, što je pjevača povrijedilo.

Radanović je otišao u garderober jako nervozan, a za njim je potrčala i Luna koja mu se pravdala i izvinjavala.

- Ja sam odlično razumio šta si rekla. Rekla si da te zabole za mene i tebe. Zašto dovodiš naš odnos u pitanje? Odlično sam čuo šta si rekla! - nervozan je bio pevač.

- Ne, nego sam rekla da je moj život svakako savršen. I da sutra budeš sa njom ja neću sigurno da sumnjam - pravdala se Luna.

Nakon nekoliko razmijenjenih rečenica njih dvoje su se zagrlili i počeli strasno da se ljube, kako bi pokazali jedno drugome da njihova veza nije u krizi, bez obzira što se tu nalazi njegova supruga, a onda su nastavili sa emotivnim izlivima.

- Ti si moj pa si moj i što nisi moj muž, baš me briga! Volim te najviše! Znaš da te volim! Ja sam tvoja! Ti si moje sunce. Muka mi je samo od onog tvog "poštujem Kiju" - i u naletu nježnosti Luna je uspjela da prebaci Slobi.

- Biću tvoj muž! I ja volim tebe! Nikada te neću pustiti - siguran u svoju vezu je bio Sloba.

(srbijadanas.com)

Ne propustite