"MOGU ŠTA HOĆU" Luna se u očaju svađala sa Slobom, a pjevač joj obećao ONO što niko nije OČEKIVAO

Show
"MOGU ŠTA HOĆU" Luna se u očaju svađala sa Slobom, a pjevač joj obećao ONO što  niko nije OČEKIVAO
.

Čini se da se idilična veza između Lune Đogani i Slobe Radanovića u subotu uveče pomalo poremetila i to ulaskom njegove i dalje zakonite supruge Kristine Kockar u rijaliti "Zadruga".

Od tada se ni glavni akteri ne smiruju vođeni svojim strastima i pomješanim emocijama. Luna je i dalje u očaju jer je sigurna da je Kia došla u rijaliti kako bi joj uništila život. Po ko zna koji put je pričala sa pjevačem o njihovoj vezi.

"Šta mi uradi od života, Slobodane?", pitala ga je očajna Luna. Shvativši šta se dešava Sloba joj je samo kratko odgovorio.

"Odužiću ti se", ponavljao je pjevač koji ju je molio da se malo strpi i da je siguran da se neće vratiti supruzi. Niko nije očekivao da će se Sloba pravdati za to kroz šta Luna prolazi.


Čini se da je to malo smirilo Lunu koja nije odustajala od potrebe da ga ubjedi da će mu sa njom biti bolje u budućnosti.

- Ja ovakva kakva sam, mogu da igram na stolu, mogu šta hoću, ali biću ti žena kakva ti treba. Pored mene ti ništa neće faliti- rekla je ona.

Posljednja dva dana kćerka Anabela i Gagija prolazi kroz pakao otkad je u šou ušla Kija Kockar. Ipak, kulminaciju je svađa dosegla tokom vikenda.

Ne propustite