Savršeni su na fotkama koje kače na Instagram: Kada ih fanovi iznenade i uslikaju, izgledaju upravo OVAKO!

Show
Savršeni su na fotkama koje kače na Instagram: Kada ih fanovi iznenade i uslikaju, izgledaju upravo OVAKO!
.

Trude se da na slikama koje objavljuju na svojim društvenim profilima izgledaju savršen, Međutim, fanovi uspiju da ih iznenade, da naprave poneki selfi sa njima i upravo te fotografije donose pravu istinu o izgledu svjetskih i domaćih javnih ličnosti.

monika1

Ovako Monika izgleda kada je fanovi slikaju

Važno je reći da su prethodna i ova slika nastale iste godine. Prva je djelo profesionalnog fotografa, a ova djelo amatera, i na njoj italijanska glumica izgleda dosta drugačije.
monika

Razliku ćete primijetiti i između slike na zvaničnom profilu Megan Foks i slike koja je nastala mimo njene kontrole.
megan1

megan2

Iako i na ovoj fotografiji izgleda veoma lijepo, ipak se primijećuju da glumicafotošopom uljepšava slike koje objavljuje na svom profilu.
brena

Pjevačica Lepa Brena za razliku od svjetskih javnih ličnosti, ne pravi lažnu sliku o svom izgledu. Ovako izgleda kada se sa svog profila obraća fanovima.
brena1

A ovakav utisak ostavlja kada je ti isti fanovi uslikaju. Gdje god da se pojavi, Lepa Brena je uvijek ista.
 

andjelka

I glumica Anđelka Prpić poput Lepe Brene voli da se predstavlja u pravom svetlu, iako ima izvesnih razlika između ove i naredne slike. Evo Anđelke na njenom profilu.
andjelka1

Razlike koje smo primijetili u ovim poređenjima svakako nisu samo posljedica kvaliteta kamere kojom su zabilježene slike, već i posljedice želje pojedinih zvijezda da izgledaju besprijekorno. Obožavaci su osujetili njihove namere.

(ŽenaBlic.rs)

Ne propustite