NE DAJTE DA VAS PREVARE: Ne kupujte automobil ako ne zadovoljava ove uslove

Kiosk
NE DAJTE DA VAS PREVARE: Ne kupujte automobil ako ne zadovoljava ove uslove
.

Kad kupujete automobil, to je kao kad kupujete stan – provodite mnogo sati u njemu i ne mijenjate ga svake godine. Zato pamet u glavu!

I stavka – ako nije dovoljno udoban, ne treba vam!

Koliko vremena dnevno provedete u vožnji? Vjerovatno kao i svi mnogo, pa kad već možete da birate, zašto ne biste razmazili sebe?! Uzmite automobil sa ambijentalnim svjetlom i prilagodite vožnju sebi, u bilo kom dijelu dana i noći, sedištima sa opcijom lumbalne podrške, jer na svoje zdravlje ne smijete da zaboravljate. A ono što je još važnije, uzimajte uvijek prostraniji automobil. Bilo da kupujete porodični, ili automobil isključivo za sebe, prostor će učiniti da se i vi i suvozači osjećaju udobnije i opuštenije.

II stavka – ako uz njega ne dobijate i pomoć pri vožnji!

Više ne morate da bude jedini koji vode računa i snose odgovornost u toku vožnje. Sa inteligentnim sistemima za pomoć vozaču nikad niste ostavljeni sami sebi. Ovi sistemi pomoći će vam na putu i da se izborite sa kritičnim situacijama ili čak i da ih izbjegnete.

III stavka – ako ne dolazi sa dobrom ugrađenom navigacijom!

Koliko puta se desilo da vaš suvozač ne čita baš pažljivo mapu, pa umjesto da se nađete u gradu završite u nekom planinskom selu? Sa dobrom navigacijom, problem u snalaženju na domaćim, ili inostranim putevima, nećete imati.

IV stavka – ako ne štedi gorivo!

Zašto ne uštedjeti, kada za to imate priliku? Start/stop sistem automatski isključuje motor kada vozilo miruje, čim pomjerite nogu s gasa, motor se isključuje. Ali nemojte misliti da će vam biti potrebno 10 minuta da ponovo pokrenete auto kad se upali zeleno sjvetlo, naprotiv, čim dodirnete gas, motor se opet pali iz prve. Čuva i gorivo i novac!

(Telegraf.rs)

Ne propustite