Evo kako da vam svi zavide na prelijepoj kosi

Moda i ljepota
Evo kako da vam svi zavide na prelijepoj kosi
.

Ima djevojaka koje svakodnevno sretamo, čija kosa izgleda kao da je fotošopirana ili da svakonevno provode sate u salonima najiskusnijih frizera i stilista. Pitamo se u čemu je njihova tajna. Postoje osobe koje prirodno imaju izuzetno jaku i bujnu kosu, čak i u starijim godinama i sve što možemo da im kažemo je – dame, zavidimo vam!

Nekim ženama kosa izgleda nestvarno

Za sve ostale, problem sa gustinom i jačinom kose su realnost sa kojom se često susrećemo. Ovaj problem se pojačava sa godinama, a naravno na negu utiču i razni spoljni faktori kao što je stres, nepravilna ishrana, UV zračenje i tretiranje kose raznim hemijskm sredstvima . Sve to dovodi ne samo do opadanja kose već i do toga da vlas postaje tanja i manje otporna, masa kose se smanjuje, a sve to rezultira kosom koja djeluje tanko i retko, a to niko ne želi!

Dobra vijest je da ne morate da se ljutite na vase pretke što vam nisu prenijeli gene koji utiču na kvalitet kose, kao ni da drastično mjenjate svoj životni stil i navike.

Vichy Dercos Densi Solutions je linija specijalizovanih proizvoda koji ciljano rješavaju problem sa slabom, tankom i rijetkom kosom.

Prva stvar u ovoj liniji je je Densi Soultions losion, koncentrovana njega za tanku i rijetku kosu za vlasište s antioksidansom resveratrolom i patentiranim aktivnim sastojkom Stemoxydinom koji djeluje intenzivno na vlasište i povećava broj vlasi čime se obnavlja masa kose. Njega treba staviti na cijelo vlasište za šta je dovoljno prsnuti proizvod otprilike pet puta, zatim treba sačekati da ga koža upije i ne treba ga ispirati.

Za dalju njegu i potpune rezulate tu su i Densi Solutions – šampon i balzam za tanku i slabu kosu. Šampon sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E i Filloxane, a balzam pored ramnoze i Vitamin E i ceramid. Svi pobrojani sastojci igraju važnu ulogu u revitalizaciji dlake, i njenom jačanju a ono što je odlično je to da su svi preparati bez parabena, silikona i boja.


Već poslije nekoliko tretmana kosa djeluje osvježeno i "ojačano", vlas je ljepša na dodir, a za koju god frizuru da se opredjelite, izgledaće bolje i bujnije!

Da li ćete ovu malu tajnu fenomenalne kose sačuvati samo za sebe ili podjeliti i sa drugaricama, ostavljamo vama!

Ne propustite