Bila je jedna od omiljenih voditeljki: Nismo je vidjeli dugo, evo kako danas izgleda!

Show
Bila je jedna od omiljenih voditeljki: Nismo je vidjeli dugo, evo kako danas izgleda!
.

Gledali smo je godinama na televiziji Pink kao voditeljku informativnih emisija. Biljana Radeka Šeparović bila je među omiljenim televizijskim licima, i dalje se bavi medijima, samo je više ne viđamo na malim ekranima.

Njena nova slika pokazuje kako ona danas izgleda i koliko se promjenila.

I slika kaže da je Biljana ista kao ranije. Kada bi se ovakva pojavila na televiziji, odmah bi je svi prepoznali. Voditeljka koju smo prije nekoliko godina gledali i kao domaćina jutranjeg programa definitivno spada u grupu žena koje bez obzira na godine ostaju "iste". Sigurno je za to zaslužna i genetika, ali i njena posvećenost izgledu.

Biljanu televizijska publika pamti i kao velikog profesionalca. Za posao jednog voditelja važno je da mu gledaoci vjeruju, poznata brineta je uživala takvo povjerenje.

Njen fizički izgled se, dakle, nije promjenio, jedna od njenih novijih slika otkriva nam i da je Biljana u sjajnoj top formi. A polje koje je za sve ovo vrijeme "pretrpilo" velike promjene, bio je njen privatni život.

Ono najvažnije što se u međuvremenu desilo u toj sferi, bilo je rođenje dvoje djece, 2011. i 2015. godine. Djeca su došla kao kruna njenog uspješnog braka u koji je ušla 2008, tri godine nakon početka emotivne veze.

Ne propustite