Opasnost u kući: Mama podijelila fotografije opeklina kćeri (FOTO)

Mame i bebe
Opasnost u kući: Mama podijelila fotografije opeklina kćeri (FOTO)
.

Mama je podijelila fotografije na društvenoj mreži s opeklinama svoje kćeri koje je dobila nakon što je ostala zaglavljena kod radijatora tijekom igranja. Htjela je upozoriti i druge roditelje na potencijalnu opasnost za djecu.

Dvogodišnja Bella Davey-Lawrence iz Devona igrala se u tatinoj kući kada se dogodila nesreća u kojoj je dobila teške opekline. Njezina mama Natashia Davey objasnila je cijelu situaciju. "Između kreveta i radijatora postoji prostor u koji je Bella ušla. Moj bivši muž bio je u kuhinji, a vrata spavaće sobe su bila zatvorena tako da nije čuo što se događa , sve dok nije čuo vrištanje. Nemamo pojma što se dogodilo u spavaćoj sobi - je li pala s kreveta i sletjela u prazninu ili se spustila i onda dobila opekline", izjavila je mama za The Sun.

Nakon tragične smrti kćeri, mama upozorava na predmet koji svi imaju u kući

Bella je smještena u bolnicu u Bristolu s opeklinama drugog stupnja koje su prekrivale 10% njezinog tijela. Dobila ih je na leđima, stražnjici, laktovima i listovima. Mama je ove fotografije objavila na Twitteru kako bi pokazala opseg ozljeda svoje kćeri i upozorila druge roditelje o tome koliko radijator može biti opasan.

 

Ne propustite