SVAĐA OVOG BRAČNOG PARA ĆE VAS OBORITI S NOGU: Njihovu prepisku masovno dijele po društvenim mrežama!

Praktična žena
SVAĐA OVOG BRAČNOG PARA ĆE VAS OBORITI S NOGU: Njihovu prepisku masovno dijele po društvenim mrežama!
.

Znate da ste u "lagodnoj" fazi veze/braka kada o magnete na frižideru umjesto ljubavnih poruka krenete da se svađate. A znate da ste u super braku kada svađa ovako izgleda.
 

Mašina za pranje posuđa je glavni kamen spoticanja i najskladnijih parova, jer svako zna jedini ispravan način na koji se ona puni. Sudomašinu u stopu prati frižider, jer, opet, svako od nas zna jedini ispravan način da u njega odloži namirnice. Ali sve su to uglavnom nebitne nijanse - sve dok ne shvatite da postelju dijelite sa čudovištem koje ređa jaja jedno na drugo! I ako i vi imate takvog, smrtno vam zavidimo na tom božanskom miru koji imate u sebi, a morate da ga imate kada znate da vam je životni saputnik takva osoba. Ova prepiska vodila se baš zbog tih nesretnih jaja, a evo kako je tekla:

- Zahvaljujući tvom ingenioznom izumu zvanom "naređaću 150 jaja jedno na drugo" a zbog vakuuma koji postoji u vratima frižidera, imali smo noćas situaciju da otvorim nasilno vrata frižidera a da jaje učini ovo. I sreća pa je samo jedno! - napisala je jezgrovito ova supruga.

I iako i ona, i mi, i vi, a nadamo se i on znamo da je ona potpuno u pravu, suprug je imao dvije primjedbe u njenom izlaganju i odmah ih je i iznio:

1) Vrata se nikad ne otvaraju nasilno, pa čak i kada je vakuum u pitanju.

2) Polomljeno jaje na parketu.

Kao pravom đačetu, greške joj je ispravio crvenom olovkom, a udario je i potpis.

Prepiska, zajedno sa božanstvenim ilustracijama, s pravom je oduševila domaći deo Tviter ekipe, a mi samo možemo da kažemo da bismo voljeli da se svaka naša bračna svađa vodi ovako!

(Žena Blic)

Ne propustite