NEVJEROVATAN TRIK: Za 15 minuta smanjite nos bez operacije i šminke

Praktična žena
NEVJEROVATAN TRIK: Za 15 minuta smanjite nos bez operacije i šminke
.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali jedna od najpoznatijih blogerki na svijetu tvrdi da zahvaljujući ovom triku možete potpuno prirodno da smanjite nos, bez operacije i bez upotrebe šminke. Trebaće vam samo dva sastojka i 15 minuta vremena.

Blogerka Lili Galiči ima preko 2,2 miliona pratilaca na Instagramu video – trik za smanjivanje nosa pomoću paste za zube i rendanog đumbira.

Pitate se kako? Jednostavno – pomješajte ova dva sastojka tako da dobijete nešto što liči na masku, a onda je nanesite na nos. Masku koncentrišite na stranice nosa, i ostavite da tako odstoji 15 minuta.

Ova dva sastojka će odmah izazvati osjećaj peckanja i toplote na koži, ali nema razloga da se bojite, to samo znači da je podstaknuta cirkulacija. Međutim, jako je bitno da masku ne nanosite na predio oko očiju kako ne bi došlo do iritacija, piše 24sata.rs.

Kombinacija ova dva sastojka bi trebalo da utiče na smanjenje nosa tako što će učiniti da se masnoće koje se prirodno nalaze ispod kože istope. Tako će nos izgledati manje, ali nemojte se nadati velikim rezultatima ako imate problem sa samom dužinom nosa – naime, ovo ne utiče na kosti i hrskavicu, pa će nos izgledati samo uže.

Tretman primjenjujete jednom sedmično.

Ne propustite