TEŠKA NESREĆA: Policajac službenim autom udario i oborio stariju gospođu, teško je povrijeđena

Region
TEŠKA NESREĆA: Policajac službenim autom udario i oborio stariju gospođu, teško je povrijeđena
.

Teške tjelesne povrede zadobila je 91-godišnja zagrebačka penzionerka na koju je u ponedjeljak oko 10.30 sati službenim policijskim automobilom naletio policajac i to uz sam dvorišni prilaz zagrebačkog KBC-a Sestre milosrdnice u Vinogradskoj ulici.

Kako doznaje Jutarnji.hr, policajac je Ford Focusom bio zaustavljen uz desni rub prilaznog kolnika dvorišnog bolničkog prostora s jugozapadne strane Klinike za kirurgiju.

Vožnjom unatrag je polagano skretao u desno uz rub kolnika, a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u saobraćaju pa je stražnjim desnim dijelom auta udario u zagrebačku penzionerku  koja je hodala nogostupom uz južni rub spomenutog prilaznog kolnika i koja je u trenutku naleta bila iza policijskog auta.

Povrijeđenoj penzionerki odmah je pružena liječnička pomoć u bolnici u sklopu koje se nesreća i dogodila te su joj utvrđene teške povrede, a policajac je prošao alkotest te će biti odgovarajuće sankcioniran zbog nepažnje i povređivanja pješakinje.

Ne propustite