SUZE SAME TEKLE: Andrija Milošević nije mogao da se obuzda! Ovo me je strašno pogodilo! Pogledajte zbog čega

Show
SUZE SAME TEKLE: Andrija Milošević nije mogao da se obuzda! Ovo me je strašno pogodilo! Pogledajte zbog čega
.

Dragana Mićalović je imala zadatak da imitira Luisa u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Mlada glumica je otpjevala pjesmu "Ne kuni me, ne ruži me, majko", koju je posvetila svojoj majci.
Sjajna izvedba i odlična maska, doprinjele su da šou bude fantastičan.

Dragana je veoma emitivno izvela Lusiovu pjesmu, te je jedan od članova žirija pustio suzu. Publika je Mićalovićevu pozdravila gromoglasnim aplauzom i svi su imali samo riječi hvale.

"Ovo je bilo vrlo emotivno, s obzirom da smo svi za ovim stolom znali Luisa. Ovo me je pogodilo... nastup i način na koji si to izvela. Izuzetno je teško vama djevojkama da pjevate muško glasove, ali ti se Gago junački borila", rekao je Andrija koji je plakao tokom nastupa.

"Moram da ti se zahvalim što si me podsjetila na jednog sjajnog umjetnika. O je bio jedinstven. Izgubiti njega je značilo za nas izgubiti mnogo. Maska ti je fanstastična ali kada si poeča da pjevaš, ta emocija je pogođena. Što se mene tiče, meni si uljepšala veče, predivno", rekao je Mili. Đura je bio oduševljen Draganom.

"Hvala ti na podsjećanju. Nevjerovatno da si ubola taj ton. Prepustio sam se emociji", rekao je Đura. Aleksandra Radović se složila sa svima.
 
"Bila si zaista sjajna. Bilo mi je zadovljstvo i da te slušam i gledam. Pogodili su masku. Čestitam ti na divnom nastupu", rekla je Radovićeva. 

Ne propustite