Supružnici Osim u UKC Tuzla posjetili Sakiba Malkočevića

Sport
Supružnici Osim u UKC Tuzla posjetili Sakiba Malkočevića
.

Na Klinici za hirurgiju UKC Tuzla, zbog zdravstvenih problema gastroenterološke prirode prije šest dana operisan je Sakib Malkočević, uspješni selektor kadetske reprezentacije BiH. 

Malkočevićev postoperativni tretman je zadovoljavajući, normalno jede i kreće se, vratio mu se optimizam, što nam je i sam potvrdio prilikom današnje posjete.

Porodici Malkočević proteklih dana stizale su brojne poruke u kojima prijatelji, čelnici NS BiH i saradnici iz U-17 reprezentacije i Slobode, te mnogi drugi, upućuju želje popularnom treneru za što brži oporavak.

Malkočevića su danas na Klinici za hirurgiju UKC Tuzla posjetili supružnici Asima i Ivica Osim, uputivši mu podršku i želje za što bržim oporavkom i povratkom na reprezentativne obaveze.

- Osim je zaista legenda i veliki čovjek. Iznenadio sam se kada su došli, jer i sam ima zdravstvenih problema. Zadržali su se pola sata, pričali smo, šalili se, a od Ivice se uvijek ima šta čuti i naučiti - kazao nam je Malkočević.

Inače, komplikovanu operaciju izveo je hirurg prof. dr. Šefik Hasukić sa saradnicima iz UKC Tuzla. 

- Ako sve bude kao što se svi nadamo, u utorak bih mogao napustiti bolnicu i liječenje nastaviti kod kuće - izjavio je Malkočević za Fenu.  

Ne propustite