PAKLENO SAZNANJE: Muž joj se za prvu godišnjicu pohvalio seksom s - drugom

Šokantno!
PAKLENO SAZNANJE: Muž joj se za prvu godišnjicu pohvalio seksom s - drugom
.

Kada je 2014. godine na stranici 'Plenty of Fish' upoznala Petea (47), Julie Roberts (47) bila je uvjerena da je pronašla srodnu dušu koju je čekala cijeli život. Nakon upoznavanja uživo, stvari su se odvijale poprilično brzo. Već 18 mjeseci kasnije Julie i Pete su stali pred oltar i obećali se jedno drugome ispred 50 uzvanika. 

Neko je vrijeme sve bilo idilično, a šest mjeseci nakon vjenčanja Julie je pogodila tragedija - saznala je da boluje od raka kože. Hrabro se odlučila boriti za život, no sustigle su je i druge nevolje - one bračne. Svađe sa suprugom bile su sve učestalije, a usred jedne od njih Pete joj je rekao da 'zaslužuje rak'.

Umjesto s njim, na putovanje povodom prve godišnjice braka Julie je otputovala s kćeri. Ipak, u znak dobre volje Peteu je poslala mail i zaželjela mu sretnu prvu godišnjicu braka. kada je primila njegov odgovor, srušio joj se cijeli svijet. 

- Hahaha, i ti isto uživaj jer ja sam upravo proslavio najboljim seksom ikad s mojom ekstremno zgodnom partnericom. Kasnije ju vodim na finu večeru s obzirom da sam počeo zarađivati mnogo više. 

Takvo bezdušno ponašanje šokiralo je Julie, piše Daily Mail. 

- Moje je samopouzdanje bilo srušeno. Nisam mogla vjerovati da je muškarac kojeg sam voljela toliko užasan. 

Nakon što se iselio iz zajedničkog doma, Pete je priznao da je imao aferu koja je trajala četiri mjeseca, a koja je započela samo osam mjeseci nakon vjenčanja. Ipak, Julie se nije predala. 

Danas, tri godine kasnije, u sretnoj je vezi s 28-godišnjakom, rak se povukao, a Pete i dalje stoji iza izjave da je Julie bila sama kriva za rak jer je bila ovisna o solariju. 

Ne propustite