NIJE JEDNOSTAVNO: Dobro izoštrite vid i pronađite ženu i dijete na slici

E buraz
NIJE JEDNOSTAVNO: Dobro izoštrite vid i pronađite ženu i dijete na slici
.

Sigurno ste mnogo puta tražili razlike na slikama, rješavali zagonetke ili križaljke.

Mi vam donosimo mali izazov. Na slici treba pronaći ženu i dijete.

Nije jednostavno, ali pokušajte.

Fotografiju pogledajte na DNU, te probajte pronaći ženu i dijete

 

Čini se da neke žene koriste vaginu kao skriveni pretinac, a u nastavku smo okupili neke od impresivnijih stvari koje su uspjele pospremiti u sebe.

1. Napunjeni revolver

stvari1

Policija je u martu 2013. uhitila Christie Harris zbog posjedovanja raznih zabranjenih sredstava u automobilu. U zatvoru su je pretražili i pronašli napunjeni revolver s pet metaka skriven u vagini. U drugo otvoru je imala dvije vrećice drobe. Osuđena je na 25 godina zatvora, prenosi Mandatory.

2. Rolex u vrijednost 35.000 dolara

stvari2

Christina Lafave (25) upoznala je 66-godišnjeg Kennetha Herolda u baru u Las Vegasu. Rekla mu je da pruža masaže za 300 dolara. Starac je pristao na masažu i poveo djevojku u svoju sobu. Uz masažu, priredila mu je i nezaboravan mađioničarski trik i sakrila njegov skupocjeni sat u vaginu.

Po završetku masaže primijetio je da mu je nestao sat pa je optužio nju za građu i pozvao policiju. Ona je sve zanijekala, no više nije mogla trpjeti bol pa je završila u bolnici gdje su rengenske snimke pronašle sat.

3. 54 vrećica heroina, 31 prazna vrećica, pilule te 51 dolar i 22 centa

stvari3

Karin Mackaliunas uhićena je pod sumnjom da je ukrala posteljinu iz hotelske sobe. Kada su je policajci pretražili, pronašli su vrećicu heroina u džepu jakne. Dok su je vozili u postaju, primijetili su da se meškolji na stražnjem sjedalu.

U postaji su primijetili da nešto očito nije u redu s njezinim vaginalnim područjem pa su je prvo ispitali. Priznala je da skriva drogu u vagini, a policija je stvarno našla pravo skladište. Najveći misterij je ostao zašto je spremila 22 centa.

4. 200 grama kokaina

stvari4

Zaposlenici u zrakoplovnoj luci primijetili su da se Shekira Thompson jako znoji. Izdvojili su je i napravili rutinsku pretragu, a u njoj su pronašli ovalni paket s oko 200 grama kokaina, vrijedan oko 10.000 dolara, kojeg je krijumčarila s Jamajke.

5. Kilogram kokaina

stvari5

Ako ste mislili da je 200 grama puno, što kažete na kilogram? Maria Eliana iz Brazila uhvaćena je 2014. s kilograma u vrećama koje je sakrila u vagini. 48-godišnja žena putovala je iz Sao Paola u Madrid, a još uvijek nitko nije siguran kako joj je to uopće uspjelo.

6. Granata

stvari6

Lidia Alvarado je 2006. pokušala prokrijumčariti granatu i vrećicu marihuane u zatvor. Sve je utrpala u metalni cilindar dug skoro 30 centimetara.

7. Kinder jaje puno kokaina i heroina

stvari7

U srpnju 2013., 73-godišnja baka pokušala je prokrijumčariti Kinder jaje puno novca, kokaina i heroina u zatvor svojem unuku. Kada je shvatila da će je pretražiti, jednostavno je snijela jaje čuvaru u ruke.

8. Četiri igle 

stvari8

Carlie Foreman (23) završila je u policijskoj postaji jer je skrivila sudar. Tražila je može li ići na WC, a kada su joj rekli da će morati ići uz policijsku pratnju, priznala da je ima skrivene stvari u vagini. U sebi je imala četiri injekcije s iglama, veliku žlicu i plastičnu vrećicu.

9. 36 bočica cracka

stvari9

Dečko Ashley Bellamy potegnuo je pištolj na osobu koja je pokušala kupiti drogu od njega. Žrtva je pozvala policiju, a Ashley je dopao težak zadatak sakriti 36 bočica cracka. Policiji nije trebalo dugo da primijeti njezino čudno hodanje.

10. Boca konjaka

stvari10
Nepoznata žena s Floride uhvaćena je kako pred svojim sinom krade bocu konjaka, tako što je sakriva u vaginu. Kradljivica nije nikada identificirana pa njezini motivi nisu poznati.

FOTOGRAFIJA

55f5ceb5-02cc-460a-a3bd-17e70a0a0a6c-skrivalica-690x480

 

Ne propustite