Kako se zove Tanja koja puno jede ?

E buraz
Kako se zove Tanja koja puno jede ?
.

23515803-385248515229792-2131822998-n

E buraz, kako se zove rom koji je smiren ?

23439263-384367655317878-1571852273-n

Znate li šta se dogodi ako često masturbirate?

Utiče li česta masturbacija na želju za seksom i koliko je uopće previše masturbacije. Znate li? 

Prvo ćemo vam odgovoriti na prvo pitanje - ne, masturbacija vas zapravo neće odvratiti od seksualnih odnosa, niti je nenormalno ako uz redovan i dobar hopa-cupa imate i malo gore-dolje. Kaže to nekoliko studija u kojima su sudjelovali muškarci (oprostite žene, vama se sada ne bavimo), a zaključak je točno ovakav: oni koji imaju redovan seks s kojim su zadovoljni često i masturbiraju, ali ipak nešto rjeđe od muškaraca kojima seksualni život nije bogzna što ili uopće nemaju partnericu. 

Samim time logičan je zaključak da vam masturbacija neće ometati ni seksualnu želju ni samu kvalitetnu seksa, ali ipak - oprez - ne pretjerujte. 

Česta masturbacija, onako baš česta, mogla bi vas koštati. 

Ozljede 

Ne moraju to biti velika puknuća i "požari", ali sitna pucanja kože na penisu znak su da ste možda stvarno pretjerali. To vam vaš gospodin poručuje da ga malo ostavite na miru da se odmori. 

Ubijate erekciju 

Sve što je previše ne valja, pa tako i sustavno maltretiranje penisa na solo može utjecati na vaš seksualni život tako da vam doživotno uništi šansu za kvalitetnim seksualnim životom. Kako? 

Tako što ćete se naviknuti na jedan osjećaj, taj osjećaj kojeg si pružate sami pa će vaš mozak kasnije, pri pogled na golo i bujno žensko tijelo "okrenuti glavu" i zaplakati za onim poznatim osjećajem uzbuđenja - vašom rukom. Jednostavno, vaš će mozak zaboraviti kako se to radi sa ženom. Dokazale su to brojne studije, a rezultat je isti i ako ste za seksualni stimulans dulje vrijeme birali porniće. I u tom bi slučaju vaš mozak prilikom običnog susreta s običnom partnericom mogao otkazati suradnju, samo zato što je navikao na neki drugi tip paljenja. 

Utječe vam na život 

Znamo sve - to je tako lako, dostupno i lijepo, ali ako ćete se naviknuti raditi to često, svaki dan, ajme ne valjda i nekoliko puta dnevno - trpjet će vaš život. Možda ne baš u početku, ali navika je gadna stvar, a vrhunac tako lijep, pa bi vam se moglo dogoditi da ste umjesto izlaska i eventualnog upoznavanja s budućom partnericom mogao spriječiti dugi boravak u toaletu. 

Dajte si stoga šansu. 

Ne možete prestati misliti na njega 

Samo jedna riječ. Vi ste ovisni, a ovisnost o ničemu nije dobra.  
Možda više ni bebu ne možete napraviti 

Istraživanja kažu da svakodnevna masturbacija smanjuje količinu sperme za čak 50 posto. Oke, to nije trajno, ali... vi vidite želite li jednog dana imati obitelj i ženu spremnu na znojenje pod plahtama, ili vam je draže biti solo i trljati se solo. 

Izbor je vaš. No, znajte - sve se ovo odnosi samo na ono "too much" - jer masturbacija je inače vrlo zdrava. Očito treba samo znati mjeru. 

Ako vas pak zanima kada je najbolje masturbirati - znamo i to, ali nemojte odmah pomisliti da morate probati baš sve.

hladno

glava

nalazim

ne-samraj

15940419-605933479599997-7243239182615460579-n

nish

eeboeebo

oj1oj1

 

Ne propustite