RAZLIKA U GODINAMA IPAK BILA PREVELIKA: Mnogima je bilo žao zbog propasti braka Cindy Crawford i Richarda Gerea

Ljubav
RAZLIKA U GODINAMA IPAK BILA PREVELIKA: Mnogima je bilo žao zbog propasti braka Cindy Crawford i Richarda Gerea
.

Pošto je već 19 godina u sretnom braku s Randeom Gerberom, mnogima je u magli ljubavna priča Cindy Crawford i Richarda Gerea.

Naime, jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu i holivudski glumac, vjenčali su se 1991. godine, no samo četiri godine kasnije njihovoj je ljubavi došao kraj. Mnogima je bilo žao što nisu uspjeli, no Cindy danas nema problema s odgovaranjem na pitanja zašto se njihov brak raspao.

Danas priznaje da je razlika u godinama između njih ipak bila prevelika. Na dan njihovog vjenčanja Cindy je imala 25, a Richard 42 godine.

- Žene u dvadesetima tek počinju shvaćati tko su i što su, dolaze na svoje, počinju osjećati vlastitu snagu i što sve mogu s njom - objasnila je Cindy u jednom intervjuu.

Manekenka je zvijezdu filma 'Zgodna žena' upoznala kad je imala samo 21 godinu, a ubrzo nakon prvog susreta su i započeli vezu. Iako joj je u početku bilo sasvim u redu samo pratiti sve što on radi, u jednom je trenutku, kako kaže, shvatila da i ona ponekad želi biti osoba koja vodi.

Veza s Richardom još ju je više proslavila, a upravo on je bio taj koji ju je naučio kako se nositi sa slavom i obožavateljima.  No razlika u godinama njihov je brak ipak odvela u propast, ali Cindy zbog toga ne žali.

U braku s Randeom dobila je dvoje djece, sina Presleya i kći Kaiu, koja je krenula njezinim stopama, a dizajneri se već otimaju za nju.

(100posto.hr)

Ne propustite