OVO SU NAJLJEPŠI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Ako ste rođeni u ovim znakovima, BLAGO VAMA!

Praktična žena
OVO SU NAJLJEPŠI HOROSKOPSKI ZNAKOVI:  Ako ste rođeni u ovim znakovima, BLAGO VAMA!
.
Ne kažemo da je ova podjela isključiva, ali po horoskopu, ovo su tri najlepša znaka.
 
1. VAGA
One su izvajane. Bilo da se radi o muškom ili ženskom pripadniku znaka, Vaga je sinonim za ljepotu. Ubedljivo najlepši znak zodijaka. Kao i kod Bika, planeta Venera je ovdje baš nesebično u jedno biće spakovala savršenstvo bez mane, s tim što je bila izdašna i u darivanju lepih manira, prefinjenog držanja. Koketne i harizmatične gotovo uvijek će emitovati neke zavodljive poruke. Najlepše poznate Vage: Monika Beluči i Met Dejmond.
 
2. ŠKORPIJA
Jednom rečju Škorpije su bogovi harizme. Oni imaju magnetnu privlačnost i neodoljive su. Njihova konstitucija je sitna i mišićava. Oči su im najjače oružje u njima omiljenoj funkciji zavođenja. Pogled će uvijek djelovati dvosmisleno i misteriozno. Kada su nečim iritirane. pogledom „strijeljanju“ . Stav im je provokativan. Poznati: Demi Mur i Leonardo Dikaprio.
 
3. JARAC
Koščata građa i izražene jagodice, Jarčevima daje odličnu predispoziciju da se bave modelingom. Ovo je najfotogeničniji znak zodijaka, i prava je šteta što pred objektivom ne uživaju. Ovaj znak gotovo da i ne raspolaže gestakulacijom, pa stoga sa izraza lica teško da ćete nešto pročitati. Često pripadnici ovog znaka imaju prozirno plave oči, svjetlije su puti, kose i obrva. Njihov hod je vrlo odlučan i siguran. Imaju pravilno držanje. Poznati Jarac je Kejt 

Ne propustite