LEPA BRENA ISKRENO: Plakala sam kada mi je sin sa 18 godina imao više od 160 kilograma!

Show
LEPA BRENA ISKRENO: Plakala sam kada mi je sin sa 18 godina imao više od 160 kilograma!
.

Fahreta Jahić-Živojinović,poznatija kao Lepa Brena, je godinama na samom vrhu regionalne glazbene scene.Brena je i danas jako popularna, te je u jednom interviju otkrila šta je muči!

Bez obzira na to što se događalo na ovim prostorima, svuda publiku doživljavam kao svoju, doživljavam je jako sebično. Znate zašto? Kada vratim film, s toliko sam iskrenosti, ljubavi i požrtvovnosti davala sebe na tim koncertima. Svatko u karijeri ima uspone i padove, ali kada sumiram cijelu priču, jako sam sretna i ponosna. Ujutro kad ustanem uvijek kažem – hvala ti, Bože, što si mi dao priliku da živim život koji me u teškim trenucima naučio kako da ustanem i volim običan život. Ako ne znate kako uživati u jednostavnom životu, čemu onda sve to? Ima puno mojih kolega koji se ne žele baviti običnim stvarima kao što su odlazak na tržnicu. Čemu to izigravanje ludila da biste postali zvijezda i bili nedodirljivi. Zvijezda se postaje tako da ste uspješni, a ne tako što izbjegavate da ste čovjek koji ima svoje potrebe. Uspješan se postaje samo zahvaljujući rezultatima rada – kazala nam je Brena, koja često iziđe van poput svake obične žene.

Ova poznata pjevačica obožava da kuha, te je ljubav prema kuhinji prebacila na svoju djecu!

Moj sin Stefan dok je studirao u Americi napravio je za prijatelja svadbenu večeru za 30 ljudi. Mislim da čovjek treba biti spreman za sve, a ne da vas život ošamari kad prvi put mijenjate pelene djetetu i padnete u depresiju. Sve to spada u život. Svi ti moji prijelomi ruke i noge i teški trenuci su život. No, posao kojim se bavim velika mi je ljubav. A kad se umorim od posla, tu mi je obitelj, moja najveća ljubav i snaga. Oni me izuzetno dobro poznaju, a najbolje me pozna suprug Boba, zato što je i sam prošao kroz svjetsku karijeru i zna kako je biti profesionalac. Često mi ukazuje na neke stvari koje možda i ne primjećujem. Otkad su djeca narasla, pravo je uživanje s njima razgovarati. Ne postoji nitko na svijetu tko vam može iskrenije kazati neke stvari – rekla je Brena.

Njen sin Stefan je upovio u muzičke vode, te se odlučio baviti profesijom kao i njegova majka!

- Nekako sam bila iznenađena kad je on odlučio baviti se tim poslom. Svakako mu to neće biti jedini posao kojim će se baviti. Nekako smo djecu naučili da moraju imati više varijanti, a pjevanje je posao u kojem možete uspjeti, a i ne morate. Kao i u svemu uostalom. Nije on završio za kirurga, pa da bude kirurg cijeli život. Kada sam shvatila da on to zaista želi, naravno da sam ga podržala. Jedino što se promijenilo je to što u cijeloj priči nisam samo njegova mama, nego i supervizor koji će ga iskreno usmjeravati. U tom poslu trebate se izboriti kvalitetom i pjesmama, ali i lijepim ponašanjem. Bez obzira na to koliko ste dobri, ne mora to značiti da ćete postići rezultate. Mi smo i kao tvrtka Grand produkcija napravili emisiju “Zvezde Granda”, zatim imamo emisiju “Nikad nije kasno” i “Neki novi klinci”. Ako pružam šansu svim ljudima, zašto ne bih pružila šansu i svome djetetu samo da mu proširim vidike – dodala je Brena, piše Večernji list.

– Moja baka s mamine strane bila je samouka. Svirala je harmoniku. Djed joj je kupio harmoniku u Beču i donio joj gramofon. Ona je sama naučila svirati, i predivno je pjevala. Moja je majka naslijedila predivan glas. Naše buđenje i svako jutro počinjalo je nekim dobrim uštipcima, kavom i lijepom sevdalinkom. To je nešto što nam je postalo sasvim normalno. Dakle, genetika je odigrala svoje u mojoj obitelji, i drago mi je da to nastavlja i Stefan. Ja sam uvijek bila hiperaktivno dijete. Igrala sam košarku i rukomet, sudjelovala u natjecanjima iz gramatike. Sjećam se, kada sam tati rekla kako bih voljela da me upiše u glazbenu školu da naučim svirati klavir, rekao mi je: – E, samo ti to još nedostaje”. Eto, vidite kako je život nevjerojatan. Međutim, za razliku od moje majke, ja ne volim baš pjevati u kući. Više volim mir i tišinu, i jedino s time imamo problema u obitelji. Borim se da ne bude kaos, jer jedan sluša svoju glazbu, drugi gleda TV, treći razgovara na mobitel – ponovno je Brena počela o obitelji.

 Njen najmlađi sin Voktor,ima talenat za biznis pa će naslijediti posao u Grand produkciji.Mnogi su mediji pisali o njegovoj težini i o tome da je smršao 40 kilograma.

- Iskreno ću vam reći, jako sam plakala zbog toga. Bila sam tužna kada sam vidjela da dijete od 18 godina ima više od 160 kilograma. Što mi vrijedi cijelo bogatstvo ovog svijeta kada vidim da je dijete nezadovoljno sobom, a ne znate kako da mu pomognete, kao roditelj ili pedagog. Taj dan razgovarala sam s Bobom i rekla mu da me više ništa u životu ne može učiniti sretnom nego da pomognem Viktoru. Ta kilaža je kao droga, jedna vrsta ovisnosti. Ljudima treba prići na poseban način, a ne ih vrijeđati. Svi bismo mi voljeli biti vitki i zgodni, a da možemo pojesti svašta. Boba se s njim dogovorio i krenuli su u Tajland. Bili su ondje 15 dana i kad su se vratili krenuli su na ozbiljnu dijetu i Viktor je dosad skinuo 44 kilograma. Osmijeh na njegovu licu bio mi je najveće zadovoljstvo, a njegova zahvala natjerala mi je suze na oči. Voljela bih da možemo svima pomoći, jer o težini vam ovisi i zdravlje – kazala je Brena.

Ne propustite