17 fotografija koje su dokaz da ljudska lijenost i glupost nemaju granica (broju #14 niko nije ni do koljena)

E buraz
17 fotografija koje su dokaz da ljudska lijenost i glupost nemaju granica (broju #14 niko nije ni do koljena)
.

Plakaćete od smijeha kada budete vidjeli do kojih granica ide ljudska lijenjost.

Fotografije zbog kojih ćete se diviti ovim ljudima se nalaze na DNU članka, nakon što pročitate BONUS ČLANAK!!!

Čini se da neke žene koriste vaginu kao skriveni pretinac, a u nastavku smo okupili neke od impresivnijih stvari koje su uspjele pospremiti u sebe.

1. Napunjeni revolver

stvari1

Policija je u martu 2013. uhitila Christie Harris zbog posjedovanja raznih zabranjenih sredstava u automobilu. U zatvoru su je pretražili i pronašli napunjeni revolver s pet metaka skriven u vagini. U drugo otvoru je imala dvije vrećice drobe. Osuđena je na 25 godina zatvora, prenosi Mandatory.

2. Rolex u vrijednost 35.000 dolara

stvari2

Christina Lafave (25) upoznala je 66-godišnjeg Kennetha Herolda u baru u Las Vegasu. Rekla mu je da pruža masaže za 300 dolara. Starac je pristao na masažu i poveo djevojku u svoju sobu. Uz masažu, priredila mu je i nezaboravan mađioničarski trik i sakrila njegov skupocjeni sat u vaginu.

Po završetku masaže primijetio je da mu je nestao sat pa je optužio nju za građu i pozvao policiju. Ona je sve zanijekala, no više nije mogla trpjeti bol pa je završila u bolnici gdje su rengenske snimke pronašle sat.

3. 54 vrećica heroina, 31 prazna vrećica, pilule te 51 dolar i 22 centa

stvari3

Karin Mackaliunas uhićena je pod sumnjom da je ukrala posteljinu iz hotelske sobe. Kada su je policajci pretražili, pronašli su vrećicu heroina u džepu jakne. Dok su je vozili u postaju, primijetili su da se meškolji na stražnjem sjedalu.

U postaji su primijetili da nešto očito nije u redu s njezinim vaginalnim područjem pa su je prvo ispitali. Priznala je da skriva drogu u vagini, a policija je stvarno našla pravo skladište. Najveći misterij je ostao zašto je spremila 22 centa.

4. 200 grama kokaina

stvari4

Zaposlenici u zrakoplovnoj luci primijetili su da se Shekira Thompson jako znoji. Izdvojili su je i napravili rutinsku pretragu, a u njoj su pronašli ovalni paket s oko 200 grama kokaina, vrijedan oko 10.000 dolara, kojeg je krijumčarila s Jamajke.

5. Kilogram kokaina

stvari5

Ako ste mislili da je 200 grama puno, što kažete na kilogram? Maria Eliana iz Brazila uhvaćena je 2014. s kilograma u vrećama koje je sakrila u vagini. 48-godišnja žena putovala je iz Sao Paola u Madrid, a još uvijek nitko nije siguran kako joj je to uopće uspjelo.

6. Granata

stvari6

Lidia Alvarado je 2006. pokušala prokrijumčariti granatu i vrećicu marihuane u zatvor. Sve je utrpala u metalni cilindar dug skoro 30 centimetara.

7. Kinder jaje puno kokaina i heroina

stvari7

U srpnju 2013., 73-godišnja baka pokušala je prokrijumčariti Kinder jaje puno novca, kokaina i heroina u zatvor svojem unuku. Kada je shvatila da će je pretražiti, jednostavno je snijela jaje čuvaru u ruke.

8. Četiri igle 

stvari8

Carlie Foreman (23) završila je u policijskoj postaji jer je skrivila sudar. Tražila je može li ići na WC, a kada su joj rekli da će morati ići uz policijsku pratnju, priznala da je ima skrivene stvari u vagini. U sebi je imala četiri injekcije s iglama, veliku žlicu i plastičnu vrećicu.

9. 36 bočica cracka

stvari9

Dečko Ashley Bellamy potegnuo je pištolj na osobu koja je pokušala kupiti drogu od njega. Žrtva je pozvala policiju, a Ashley je dopao težak zadatak sakriti 36 bočica cracka. Policiji nije trebalo dugo da primijeti njezino čudno hodanje.

10. Boca konjaka

stvari10
Nepoznata žena s Floride uhvaćena je kako pred svojim sinom krade bocu konjaka, tako što je sakriva u vaginu. Kradljivica nije nikada identificirana pa njezini motivi nisu poznati.

 

Fotografije zbog kojih ćete se diviti ovim ljudima

1. Muškarac po imenu Mik Kerol prolazio je kroz grad Market Drejton kada je primijetio čovjeka koji krstari kanalom uz pomoć malog daljinskog upravljača. Okačio je sliku na Fejsbuku i napisao “Kako da ne volite ekscentrike. Naletio sam na čovjeka kada sam prolazio kroz Marker Drejton koji je plovio na daljinsko upravljanje. Briljantno”

1-2

2. Ne samo da ne morate da trošite energiju dok izlazite iz kreveta, već vam svaki dan može početi kao avantura

2-2

3. Zato što je raspakivanje tako naporno

3-2

4. Da li zaista mora da se izađe iz kola?

4-2

5. Ako vas zaboli ruka dok držite tablet

5-2

6. Ne tako pametan roditelj

6-1

7. Zašto da vas boli vrat dok ležite i čitate, kada imate ove naočare koje imaju ogledala u sebi. Ovako možete da se odmarate i čitate

7-1

8. Najlakši način da dobijete pločice na stomaku

8-1

9. Odlijepiti naljepnicu je zaista veliki problem

9

10. Cijev za pivo ili neko drugo piće

10-1

11. Kada shvatite da niste jedini suviše lijeni da biste išli običnim stepenicama

11

12. Lijenjosti nikad kraja

12

13. Ne toliko genijalna ideja za farove

13

14. Popodnevna šetnja psa

14

15. Zašto otpakovati papir kada može i ovako?

15-1

16. Pušenje i ovakav način života vas mogu ubiti

16-1

17. Za sve one koji rade više poslova istovremeno

17-1

(Novi.ba/fokuzz.com)

PROČITAJTE JOŠ

 

Jedan muž napisao je pismo ljubavniku njegove žene.

Poruka za tipa sa kojim me žena vara. Znaš ko si. Da znam šta radim. Ne, nisam bijesan, samo bih te zamolio za nekoliko činjenica:

1. Molim te da prestaneš da ostavljaš podignutu dasku na WC šolji jer stalno mene krivi za to.

toalet-wc-solja-foto-profimedia-1477903603-1024549

2. Možda mi daješ šansu da odem na pecanje, ali prestani da piješ moje pivo. Sasvim je u redu da popiješ nekoliko kada si u posjeti, ali ostavi mi ipak nešto jer ja moram da budem sa njom znatno duže.

man-who-drank-lot-beer

3. Ako ipak popiješ posljednje, ostavi neki novac na stolu ili dokupi.

toalet-toalet-papir-ec-foto-profimedia-1478244434-1027461

4. Zamolio bih te da staviš nov toalet papir kada ga potrošiš. Iz nekog čudnog razloga moj sin misli da ne mora da se briše ako nema toalet papira. Držimo ga ispod sudopere, ali slobodno možeš da predložiš bolje mjesto.

 

5. Kad završite ono, obriši se nečim što može da se baci. Korpa sa odjećom s desne strane kreveta je moja i odjeća je čista iako je žena ne pere. Prošle nedjelje sam u žurbi izašao sa flekom na košulji.

6a0133f53bd199970b019aff37d4d8970c-600wi

6. Nemoj govoriti mojoj djeci da si im ujak. Možda su mlada, ali nisu retardirana.

 

7. Prestani da pojačavaš grijanje, ja sam taj koji plaća račune.

f5f507179bd2f94211823d4605a3b5c8

8. Prestani da jedeš našu hranu. Prošle nedjelje si pojeo kolače koje mi je mama poslala za rođendan. Moja žena godinama nije skuhala nešto tako dobro.

9. Pokušaj da prebaciš težinu na drugu stranu kada si u mojoj stolici jer praviš udubljenje koje me vuče na desno.

Na samom kraju, želim da ti se zahvalim za to što si je za Dan zaljubljenih odveo na ručak. Nije bila bijesna kao inače i samo je naručila jedno jelo. Od tog viška novca ću možda djecu odvesti u bioskop. Nadam se da možeš da mi pomogneš sa svim stvarima koje sam nabrojao.

Ako to učiniš za mene, javljaću ti kada neću biti tu i koliko dugo tako da nećeš morati da se brineš i žuriš.

 

Ne propustite