ŠOKANTNA VIJEST NA ESTRADI Lepa Brena potpuno iskrena: Konačno otkrila pravu istinu o odnosu sa mužem!

Show
ŠOKANTNA VIJEST NA ESTRADI  Lepa Brena potpuno iskrena:  Konačno otkrila pravu istinu o odnosu sa mužem!
.

Tek što je proslavila 57. rođendan, pjevačica Lepa Brena kada podvuče crtu za sve što je proživjela, ponosno kaže da iza profesionalnog uspjeha krije porodični mir, ljubav njenog suPruga Slobodana Bobe Živojinovića i uspjesi sinova sinova Filipa, Stefana i Viktora. Patnje i boli, koji su neminovno utkani u živote svih nas, uspješno je savladala pa kaže da je nove izazove spremna da dočeka i vrcavim dosetkama.

Na pitanje da li pjevuši zajedno sa Stefanom i kako je sina prihvatila kao kolegu, rekla je:

- Pratim njegov rad od samog početka i tu sam za sve savjete i sugestije. S jedne strane sam sretna što je izabrao ovaj put, a sa druge znam koliko ovaj posao traži disciplinu i profesionalizam, što sam mu prvo naglasila kada je izrazio želju da se bavi muzikom.- Uspjela sam tako što sam uvijek bila sa obje noge na zemlji i nikada nisam dozvolila da me iluzija ponese, a nije da nisam mogla. Imala sam sve uslove, jer je Lepa Brena doživjela sve ono što niko na ovim prostorima u tom obimu nije ni pre ni posle. Bez pretjerivanja. Kućni mir je neophodan svakome ko se bavi intenzivnim kreativnim radom. Sjećam se komičnih situacija dok su nam djeca bila mala, ja im pričam kako sam pjevala pred sto hiljada ljudi, šta sam sve radila i gdje sam sve bila, a oni se valjaju od smijeha. To je najilustrativniji dio naše porodične atmosfere, gdje se oduvijek živjelo vrlo jednostavno.

Boba je njen najveći oslonac u životu, a na priče i nagađanja da su na pragu razvoda, rekla je:

- Takve priče potiču od plaćenih botova. Brak je za mene sveta oaza mira i najbolji prijatelj života. Samo pored pravog muškarca možeš biti prava žena. Boba je kreator naših poslova i našeg privatnog života. Pravo je uživanje biti pored takvog čovjeka i pratiti ga! Od početka smo bili zauzeti svojim profesijama jer je svako u onome što je radio bio najbolji.

Naime, oni će proslaviti 7. decembra godišnjicu svog braka:

- Svaka godišnjica je drugačija. Nekada je proslavimo sami, a nekada nas djeca iznenade i to nam je najdraže, ali taj dan uvek obilježimo.

Ne propustite